Pressemeddelelse: SIAD vil hjælpe politiet med at fange migranter

*SPRED BUDSKABET til DET DANSKE FOLK – det er ikke sikkert pressen gør det. Brug email, FB, Twitter, mediernes blogs osv.*

PRESSEMEDDELELSE

SIAD vil fra nu af hjælpe politiet. Vi kan se hvor modløse og frustrerede de virker til vores grænsedemonstrationer, hvilket skyldes det meget arbejde ved grænserne. Politiet selv siger, at det koster skilsmisser med alt dette grænseroderi.
SIAD vil gerne se glade betjente og vil nu give dem en håndsrækning med grænsearbejdet. Vi vil foretage civil arrest af ulovligt indtrængende migranter og også arrest af deres grænsesmuglere, som kunne være Enhedslistens Antifa, som nu åbenlyst siger, at de hjælper folk over grænserne.
Vi gør det med loven i hånden, da det er pålagt alle danskere, at skride ind, hvis de ser noget ulovligt foregå. Man kan endda blive straffet, hvis man ikke skrider ind.
Så fra idag bliver der sporadisk patruljeret ved grænsen. I løbet af de næste par uger får vi hjælp fra vores bulgarske brødre i SIOE Bulgarien, som har en vis erfaring i at fange tilløbende muslimer.

Anders Gravers

One comment