Tak til alle modige frihedskæmpere, der deltog i 1. maj demonstrationen

crowd_1

– Sammen med det gode vejr kom der også flere mennesker til demonstrationen. 100 patrioter der vil Danmark, var mødt op. Denne gang var der levende musik udført af MC-duoen, der rigtig var i hopla. God musik og en god tale fra Svend-Erik fra duoen.

musik

MC-duoen spillede herlig musik til vores demonstration

Derforuden var der en taler fra Tyskland, der mindede os om, at hele Europa er i samme båd og at det ikke er et problem vi alene kan løse i Danmark, de patriotiske bevægelser i Europa må samarbejde.
Jacob Lund fra SIAD talte om den foregående islamisering af Danmark siden sidste demonstration, svømmehallerne, niqab, sharia-domstole og hvad der ellers var sket i den forgangne måned.
Jeg talte om den skændsel, at politiet lukker os inde på en P-plads og siger til os at vi administrativt vil blive anholdt, hvis vi forlader pladsen – ikke engang for at gå ned til grænsen, men hvis vi forlader området. I min optik er det ulovlig frihedsberøvelse og vi vil få nogle af vores jurakyndige til at se på det.

Her varmes op til JYSK blokader.

Her varmes op til JYSK blokader.

Vores plan med demonstrationerne er at gøre politikerne opmærksomme på, at flertallet af danskerne ønsker asylstop nu, men det meste af den danske presse gør hvad de kan, for at undertrykke vores budskaber til demonstrationerne. Vi har lukket grænsen totalt to gange, så ingen biler kunne komme fra den tyske side og til Danmark. Medierne var ikke til stede og skrev derfor ikke om det, men budskabet kom alligevel ud til befolkningen, idet det blev delt mere end 6000 gange på FB. Budskabet kom altså ikke fra medierne, hvilket ellers burde være deres opgave at formidle. Man kan vel ikke ligefrem sige at to gange grænselukning er ubetydelig.
Medierne havde ellers travlt da Enhedslistens kamptropper gik på vejen i en ulovlig demonstration og gik hen og lukkede grænsen, fordi de ville have budskabet åbne grænser frem. Her var ingen grænse for åbenlys mikrofonholderi fra pressens side. Enhedslistens Antifa blev direkte spurgt: “hvad har du lyst til at sige om denne demonstration?” Den slags spørgsmål får vi andre ikke, der ville spørgsmålet have været: “Er det ikke racistisk at I står her idag?” og så havde det været vores opgave at bruge tid på at forsvare os på et fuldstændigt absurd spørgsmål.

Så nu er det bevist at man fra staten og mediernes side prøver at dæmpe effekten af vores demonstrationer. Denne gang så vi politiet udvise en aggressivitet. vi også så sidste gang mod almindelige borgere, borgere der med deres skat betaler til politiet. Disse skatteydende borgere forstår ganske enkelt ikke, at Enhedslistens folk, Antifa, i en uanmeldt demonstration kan gå midt på vejen flankeret af politibetjente på begge sider på fortovene hen mod grænsen og så lukke den med politiets åbenlyse billigelse, så mange biler måtte vende om.

Det er tydeligt for os at se at politiet er frustrerede, de siger jo også selv at det koster skilsmisser at stå ved grænsen og holde øje med flygtningene, så nu vil SIAD hjælpe dem. Det fortalte vi dem også til demoen.

Fra nu af vil SIAD hjælpe politiet ved at foretage civil arrest af de såkaldte flygtninge, der passerer de grønne grænseovergange, eller “flygtninge”, der bliver hjulpet over fra den tyske side til den danske af Enhedslistens Antifa. Vi håber dermed, at det kan få politiet til at smile igen. Vi får også hjælp fra SIOE’s andre afdelinger til dette, bla vores erfarne SIOE gruppe i Bulgarien, der har erfaring i at fange muslimske migranter.

Næste demonstration vil blive et Grundlovsmøde d. 5. juni. Vi afholder selvfølgelig stadig demonstrationen Luk Grænsen – Asylstop Nu!

One comment