Så blev SIADs boykot af JYSK skudt igang.

JYSK_Randers070516
– Han (Lars Larsen) var blevet advaret og har haft tid til at droppe at tage flygtninge med tilskud der holder danskere væk fra arbejde i 2 år.

Vi starter blidt ud med at holde 4-5 aktioner, hvor vi deler flyers ud til hans kunder, samtidig med vi står udenfor med skilte, der opfordrer til boykot af ham.
Efter de 4-5 aktioner hvor vi allerede nu har foretaget 2, vil vi tage alvorligere midler i brug, hvor vi vil lave decideret demonstrationer ude foran hans butikker og direkte blokade så folk ikke kan komme ind i hand butikker. Her kommer vi selvfølgelig til at møde politiet, men det forhindrer os ikke i at fortsætte indtil vi har vundet. For når vi begynder på demoerne og blokaderne så taber hans butikker mange penge, fordi langt de fleste folk ikke vil turde at gå ind.
JYSK_Soenderborg060516Men først lidt om vores første 2 aktioner, der blev holdt af 2 af SIADs grupper.
Den sønderjyske gruppe lavede en aktion foran JYSK i Sønderborg fredag kl. 17. Den anden aktion var dagen efter udført af en af vores midtjyske grupper. Den blev afholdt lørdag formiddag kl. 11 ude foran JYSK i Randers.

Begge aktionerne forløb planmæssigt og begge steder blev vi anmeldt af JYSK til politiet, hvor de påstod at vi generede deres kunder. Begge steder tog det over 3 kvarter før politiet kom og begge steder var politiet utrolig flinkt og sagde, at vi godt måtte stå ude på fortovet og gøre opmærksom på vores budskab, men at vi ikke måtte stå inde på JYSK’s grund og slet ikke foran hovedgaden. Det indrettede vi os efter for nu, det bliver anderledes når vi skruer bissen på senere.

Folk var meget lydhøre overfor budskabet, folk der kørte forbi ude på vejen hilste og gav thumbs up. Til Randers demoen fik jeg 6 mennesker til at vende om, efter de havde læst og hørt min forklaring på hvorfor vi opfordrer til boykot af JYSK.

Tak til de folk der brugte noget af deres fritid, til at stå op for retfærdigheden og stå op for de danske arbejdsløse!

I næste uge fortsætter vi med vores blide strategi, som yderligere advarsel til Larsen før det begynder at koste ham penge.
JYSK_Soenderborg1_060516

Anders Gravers