LUK GRÆNSEN – ASYLSTOP NU!

crowd4

MØD OP!
LUK GRÆNSEN ASYLSTOP NU!

GRUNDLOVSDAG
Søndag d. 5. juni kl. 13-16
Mødested: Kruså, Flensborgvej 13B, (ved p-pladsen foran Bingohallen)

Vi er mange helt almindelige danske borgere, der er rigtig bange for den udvikling, der sker lige nu. Folk vandrer direkte ind i vores land, uden vi ved hvem de er og hvad de vil her.
Allerede nu siger de fleste af kommunerne, at det vil sprænge deres budget at sørge for migranterne. Hvad sker der så, når der kommer familiesammen-føring, som allerede nu er i gang?
Der skal foregå en sortering ved grænsen, så bekvemmelighedsflygtningene kan blive i det sikre land Tyskland. Så må det være op til dem at sende dem videre tilbage.
Så kom og vær med til at støtte initiativet til at vække vores politikere. Man gør ingenting ved at blive hjemme, så vær med til at gøre en forskel.
Det gælder om at være så mange som muligt, så invitér alle dem du kender og alle dem du ikke kender. Stå f.eks. i et indkøbscenter og del ud eller hvis det er på landet din lokale landhandel.

FOR DANMARKS FRIHED OG FREMTID

Demonstrationen er lovlig og anmeldt til politiet. Vi går en tur til grænsen og tilbage igen og synger nationalsange. Medbring gerne dannebrogsflag og fakler. Der vil blive afholdt taler og der vil være levende musik i teltet. Så kom og vær med!

Arrangør: Initiativet ”Luk Grænsen – Asylstop Nu!” – Find os på eventsiden: Luk Grænsen – Asylstop NU! på Facebook.

PRINT INVITATIONS-FLYEREN UD HER OG DEL DEN UD/HÆNG DEN OP:

https://siaddk.wordpress.com/flyer_graensen050616/

One comment

  1. Sofus

    Tusind tak for den indsats i har gjort………. OG GØR DANMARK FRIT !!

    Slut op om SIAD: