Så er fasen ‘slå frygt i hjertet på de vantro’ startet

Spørgsmål om tid før det er danske lig der ligger på gaderne, takket være vores folkeforræderiske politikere

Spørgsmål om tid før det er danske lig der ligger på gaderne, takket være vores folkeforræderiske politikere

Al Quida’s 7-punkts plan kører planmæssigt og nu er vi nået til fasen hvor der igen og igen skal ske mindre og større terrorangreb rundt omkring i Europa rettet mod alle der ikke bekender sig til islam. Nålestik mod den almindelige befolkning hvor ingen kan vide sig sikre og hvor helt almindelige mennesker der passer deres arbejde, går på indkøb, går på café eller restaurant, går i biografen eller teatret, går en tur i parken etc. – vil være målet.

Al Quida’s 7-punkts plan er overtaget af ISIS som indtil videre kører den videre til perfektion. Dette er faktum, dette er situationen pt. og det kan læses af alle der gider at surfe lidt på internettet og samle informationer, ellers skriver Der Spiegel om det her: http://www.spiegel.de/international/the-future-of-terrorism-what-al-qaida-really-wants-a-369448.html.

Hvis man ikke vil indse dette når fakta er smidt i fjæset er det fordi man ikke vil, for ingen kan eller bør være i tvivl længere.
Denne sataniske plan kan stadig stoppes, men det kræver en erkendelse fra politikernes side samt en vilje til at tage nogle alvorlige beslutninger.

Politikernes modvilje mod erkendelsen bunder i at meget tyder på at det hele er en del af en større plan om masseindvandring og et multikulturelt Europa orkestreret af kræfter højt oppe i EU hierakiet finansieret af pengestærke kræfter, som ønsker en euromediterransk union. Der skulle allerede i 2012 have været fri udveksling af mennesker og varer ifølge uninonsaftalen, men der kom så et “arabisk forår” i vejen. Nu har EU-politikerne så set chancen til at bruge Syrien og Irak krisen til at få folk fra hele euromediterranien til at søge ind i EU, derfor de mange sorte som kommer herop. Se om unionen du garanteret aldrig har hørt om her:
http://eeas.europa.eu/euromed/index_en.htm

Men det er jo ikke noget politikerne kan gå ud og skilte med, derfor dækker de deres modvilje mod erkendelsen ind under forskellige slør, bl.a påstanden om at islam som helhed ikke kan klandres for terroren og at det kun er nogle få fanatikere der har valgt at tolke islam voldeligt, der udfører angrebene.

Modviljen mod erkendelsen bliver også dækket ind under et andet og nyt slør, nemlig at muslimerne der udfører terrorangrebene er psykisk syge og at der deri ligger en stor del af forklaringen på angrebene.

Det første slør de lægger over deres fornægtelse af realiteterne får nogle politikere, journalister, såkaldte eksperter og andre virkelighedsfornægtere til at vende deres vrede mod de mennesker, som peger på problemet: islam. De bliver udråbt til racister og nogle som ønsker at skabe splid mellem befolkninger og som partout skal have en syndebuk, som de kan pege fingre ad.
Deres vrede viser, at de har mistet overblikket og ikke kan se hvor de virkelige angreb kommer fra, men derimod vælger at slå på deres sidemand, som blot tør at adressere problemet. For denne erkendelse af hvor problemets rod er er jo ikke opstået indenfor nogle få år, det er en erkendelse og en viden om islam som de fleste af disse mennesker har haft hele tiden, også før islam blev et problem i Europa. Disse mennesker har vidst at islam med koranen og hadith’erne er en potentiel voldelig ideologi, som har til hensigt at underlægge sig hele verden og at den under de “rette” betingelser kan blive en alvorlig fare for alle befolkninger i verden – dette har mange af dem vidst længe før Lars Løkke blev pottetrænet. Så intet nyt under solen der.

Det andet slør de forsøger at lægge ud for at dække deres modvilje mod handling er påstanden om psykisk syge muslimer. Dette gør de kun for at forvirre egne befolkninger. Alle der har sat sig bare en smule ind i sagerne vil vide at angrebene rundt om i Europa er orkestreret fra hovedsageligt ISIS og at de enkeltpersoner, der muligvis ikke har en direkte forbindelse med ISIS, på sidelinien er blevet inspireret af ISIS. Ja de er psykisk syge, men det er en kollektiv psykisk syge blandt rettroende muslimer, som er blevet hjernevasket ind i denne syge ideologi og som ser alle ikke-muslimer som fjender, der skal bekæmpes og kontrolleres. Et enkelt psykisk sygt individ retter ikke sin sygdom mod en gruppe af mennesker defineret ud fra en bog, han/hun kan rette den mod sig selv eller mod en behandler eller måske et familiemedlem.
Så påstanden om at angriberne er psykisk syge er et utilgiveligt slør de kaster over befolkningen i håb om at de stiltiende fortsat accepterer de snart utallige angreb overalt i Europa og ikke griber til handling.

Vi må nok desværre en gang for alle erkende, at politikerne i Europa ikke vil deres befolkninger det bedste og at de bag kulisserne har accepteret små og store tab blandt deres befolkninger, for at EU’s plan fortsat kan blive fulgt.

5 comments

 1. Michael Unna

  Det er også dejligt at vide at et Mirakel som Ahmet Akkari, Engang imellem kan ske. Det giver en et lille håb. (At han ikke bruges i kampen imod den islam psykotisk indoktrinerede hjernevask, er en skændsel af det officielle Danmark).Fortsat god uge. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  (rent sociopsykopatisk er det jo også en fabelagtig dødsmaskine for unge omskårne mænd. Du er i teenageårene i hormonernes vold, men er omgivet af lutter ærbarhed blandt kvinder, som du kun må røre under særlige omstændigheder, hvor massevoldtægt kan blive en udløsning, men hvor du heldigvis-for dit ego- har juraen på din side, idet kvinders udsagn er halvt så meget værd…..men din søster må bevare sin ære og hvad der i ære og skam følger med indadvendt liderlighed, som udadvendt skaber et drønhårdt miljø….men paradiset lover 72 jomfruer -med stride strømme af vin etc etc etc, hvis du laver Jihad imod vantro….etc etc etc. Det er en psykopatisk psykotisk fælde for afstumpet vold og mord til såkaldt ære for Muhammedanismen). Det er det som tydeligvis fremgår via Isis, Taleban, o.a af den slags psykopatiske terrorgrupper. Jeg synes almindelige mennesker har krav på at kende sandheden om denne religion, som der i årtier er blevet leflet på blandt politisk korrekte fejhedsdiplomatiske politikere- åndeligt prostitueret moral for billig olies skyld- tidligere. Ha en god aften.

 3. Michael Unna

  PS: såvidt jeg ved har det første danske barn blevet hjernevasket og misbrugt til at agere selvmordsbombe i Syrien. Men vi har også haft en Morten Storm, som jeg ikke tøver at sammenligne med Kaj Munk (han er vist i god behold). Fortsat god aften.

 4. Michael Unna

  Ja I har ret. Det uhyggelige er sådan set ikke længere (for mig) Muhammedanernes terror, men mere den bortforklaring og handlingslammelse der finder sted (under ly af undskyldninger om konventioner, som aldrig tog udgangspunkt i hvad de havde med at gøre). Et eksembel på hvor forkvaklet forrykt det er, kan f.eks findes i kendsgerningen af et land som Saudi Arabien (sammen med Iran og andre muhammedansk inspirerede lande) er medlem af FN,s menneskerettighedsråd. Især SA. beviser det forrykte, fordi de har aldrig underskrevet FN,s menneskerettighedserklæring af 1948 (Derimod står de under Cairodeklerationen 1990/91, som er islamisk inspireret og faktisk tangere Sharialoven). Meget kan man sige, men hyklere er de ikke. Det er derimod FN,s menneskerettighedsråd. Jeg går ud fra læserne selv kan orientere sig om SA. merriter hvad undertrykkelse angår, eller indforstået med dette land, som er tæt på at kunne sammenlignes med Nord Korea, hvad diktatur angår.

  Hvis det ikke snart kommer langt mere konsekvens og ansvar fra Politisk side i den fri verden, så har vi så sandelig selv fortjent den fordummende modbydelige undertrykkelse der kommer. MEN DET HAR VORES BØRN OG BØRNEBØRN IKKE. (trods alt . mvh Michael Unna).

 5. Sofus

  Jammen dog !!! Hvem vil rejse til ALAH uden hans tekstiler. ???? AUTCH !!
  for faen.
  Er det ikke tiden at ” skære ” gennem al den BULL SHIT.!!