Palæstinensisk propaganda afsløret igen igen

palaestineneser_barn_IDF
Palæstinenser forsøger at få sit lille barn skudt for sagen.

På én gang forfærdelig og på den anden side utrolig livsbekræftende video, når man ser hvordan det udvikler sig. Se video nederst i artiklen.

Nogle palæstinensere generer et Israelsk checkpoint og som sædvanlig skal der laves propagandabilleder, der skal udstille Israel som den store skurk. Så en af palæstinenserne bærer sin 3-årige søn frem mod de israelske soldater og genner ham resten af vejen, hvor han har favnen fuld af palæstinensiske flag.

En af de israelske soldater bukker sig ned til drengen og siger hej, giver ham hånden og taler lidt med ham, så begynder den palæstinensiske far at råbe og skrige om at sønnen skal kaste sten på de israelske soldater. Sønnen samler da sten op og begynder at kaste sten ind i vejkanten – ikke på de israelske soldater som han havde fået besked på. Faren råber noget mere og derefter kaster drengen stenene over i den anden vejside og efter mere råben kaster drengen meget halvhjertet en sten kun ½ meter hen mod de israelske soldater.

3 comments

 1. Jeanette Hansen

  Ja Michael Unna, jeg har det på samme måde. Det gør ondt helt ind i hjertet at se hvordan et lille barn med sin umiddelbare uskyldighed og åbenhed blive bombarderet med had-indoktrinering og ondskabsfuldhed. Dette er i sandhed opskriften på at ødelægge et menneske fra starten af, et menneske som i kærlige hænder kunne udvikle sig til et helt og menneskekærligt væsen mens det i hænderne på indoktrinerede (u)mennesker sandsynligvis bliver et hadsk monster uden nåde for alt levende. Og den lille dreng er blot én ud af millioner af børn i hænderne på disse.
  Islam og hele kulturen omkring islam er i sandhed Guds lære vendt på hovedet, nogle vil kalde det satans værk. Ihvertfald er det det modsatte af troen på kærlighed og nåde, det er troen på had og straf.

  Det hjælper lidt at få skrevet sine tanker ned om dette, men det hjælper ikke alle disse ofre for den syge ideologi. Vi skal have oplyst folk, få dem til at forstå at de er ofre for propaganda omkring islam og at selvom nogle såkaldte eksperter og politikere siger at sort er hvidt og gentager det flere hundrede gange så er sort stadig sort. Det er Kejserens nye klæder om igen og vi skal være det barn der tør sige det som det er, og få andre til at gøre det samme.

  • Michael Unna

   Jeg har prøvet på at beskrive dette ondskabsfulde fænomen i andre artikler herinde. I bund og grund kan man, for lettere at overskuet dette ondskabsfulde uhyre af en religion og få en forståelse for den (ikke det samme som tolerance og respekt), give den betegnelsen- Usekulær diktatorreligion- (lidt ligesom Maoismen, og Hitlerrismen om man vil-nazosmen. man kan også kalde den den gode gamle betegnelse Muhammedanisme). At den mentalt voldtager enhver sund menneskekærlig udvikling og er en kilde tilufattelig fordummelse, og samvittighedsløs ansvarsløshed, burde være tydelig. Tak for dit svar Jeanette Hansen -man føler sig nogengange alene og ensom i disse følelser.

 2. Michael Unna

  Det er forfærdeligt. Totalt hjerteløst på et menneskeligt plan, ofre nogle muhammedanere Deres egne børn (småbørn) for en religiøst had propaganda imod Jøder (og senere også kristne). Hvor når begynder den fri verden at bekæmpe dette modbydelige onde uhyre af en religion? (det skær mig virkelig ind til hjertet at se sådan en ondskabsfuld religion ødelægge enhver menneskelig kærlighedsforståelse).