DR – tæerkrummende fjernsyn

brdr_price_billeder040816

Brdr. Prices madprogrammer har altid været en helle i DR’s massive propaganda for islam. Det har været dejligt befriende at kunne læne sig tilbage og nyde brødrenes herlige humor og dejlige gastronomi. Det er slut nu.

Brdr. Price skulle lave et program om danske mormorklassikere, dette skulle foregå på Nørrebro og derfor siger man som den største selvfølgelighed, at det skal være halallam i karry i stedet for boller i karry. Dvs. at DR nu blåstempler halalslagtet kød. Masser af danskere ville sige, nå så er det halal jo nok ok når gode folk som Pricerne bruger det i madlavningen.

Det er det så ikke. Halalslagtning er kort og godt dyremishandling, selvom nogle halalhippier prøver at nedtone det ved at sige, ‘der er vel ikke noget galt i at bruge lam istedet for gris’. Nej det er der ikke, men der er noget galt i at bruge et dyremishandlet stykke kød og hvis kødet er købt på Nørrebro, kan det være importeret fra andre lande i Europa, hvor man ikke behøver at bedøve dyret først.

Selv hvis kødet er dansk, kan dyret have lidt. I Danmark bruger man ikke-penetrerende boltpistol, som ikke trænger ind i hjernen, men giver et slag, der skulle gøre dyret bevidstløst. Men ca. hver 5. gang kommer der en blodansamling istedet og det gør at dyret stadigvæk er ved bevidsthed, indtil det er blødt af. Det var den dyreetiske del af det.
Det næste er at man kan være med til at støtte terror ved at købe halalmærkede varer, idet nogle af pengene som islamiske organisationer modtager for brug af halalmærkning og overlæsning af allahs navn over dyrene, er gået til terrororganisationer.

Programmet er nærmest tæerkrummende
Indstruktøren synes at der er for lidt tørklæder og for lidt farve, idet mange af Nørrebros halalhippier også er mødt op for at smage nyfortolkningen af klassikeren boller i karry. Så instruktøren finder det helt rigtige match inde midt i forsamlingen og hiver fire børn frem, hvoraf den ene af muslimerne bærer tørklæde. De bliver trukket først i køen. Instruktøren synes dog det er lidt tamt og løfter en af muslimbørnene op på disken. Da Adam opdager dette bliver han noget overrasket. Instruktøren finder ud af at barnet nok var lidt for stort til at stå oppe på disken og fyldte nok lidt mere end han regnede med, så han bliver løftet ned. Derefter siger instruktøren så alle kan høre det på videoen, ‘I må godt blive stående her og spise’.
Og det gør så at køen går helt i stå og halalhippierne bliver lidt utålmodige. Det mærker instruktøren og trækker så børnene væk igen som om de var stykgods.

Instruktøren prøver selvfølgelig bare at leve op til udenrigsministeriets direktiver til medier, her udtalt af Olaf G. Hansen. Læs her:
https://siaddk.wordpress.com/baggrundsviden/olaf-g-hansens-tale-i-marokko-2005/

https://www.facebook.com/SpiseMedPrice/

6 comments

 1. Michael Unna

  En glædelig nyhed. Ekstra Bladet dags dato: Angola forbyder Islam. Åh gud hurra. En flugtmulighed, hvis det skulle gå af sharia (helvede) til for alvor herhjemme.

 2. Helge Krabbe

  start med at ikke købe halalslagtet kød .. er du i tivl så kig bagpå. (Halal) det er det mindste mærke de danske produkter sætter på. i håb om vi ikke ser at de støtter islam i Danmark og giver tilskud til deres muskeer. Under 2. verdenskrig gik modstandsfolk ind og saborterede sådanne fabrikker . måske er tiden til det. ?

 3. Sofus

  Hvorfor har Danmark uddannet så mange dumme mennesker.??? Der er selvfølgelig mange kloge til, men flest af dem der er ” ikke rigtig kloge “.
  Danskere……….vågn nu op og støt SIAD og få renset ud.

 4. Michael Unna

  I den forbindelse, tales der om i medierne (jeg tror det var JP) om det var et problem i frankrig at finde ud af at begrave chauffør terroristen i nice, og at Islamisk trossamfund gerne ville være behjælpelig-men de vist trak det tilbage.

  Her mener jeg SIAD kunne være behjælpelig på behørlig måde at begrave pågældende terror subjekt. Må jeg forslå, til begravelsen, helstegt pattegris- med fadøl og snaps, som pågældende subjekt selvfølgelig skal have med sig i graven. Vedkomne kunne også blive balsameret med skinnet fra grisen, eller man kunne begrave ham indpakket i en gris, for højtideligt derefter at ønske subjektet god rejse, ved at hælde øl og akvavit ned over subjektet, inden man dækker jord over. en kiste behøver subjektet jo ikke. Men selvfølgelig skal alle deltagere have en gratis omgang helstegt pattegris og god alkoholdig øl. God weekend. mvh Michael Unna

 5. Anonym

  De er syge i hoved godt der ska spares i dr alt deres lorte madprogrammer og deres halal propaganda fri os for det svineri
  Stop til at medvirke til at islamisering af dk .