Fantastisk vellykket aktion mod JYSK Silkeborg

Jysk_aktion_silkeborg1_200816

Lidt over kl. 13 lørdag d. 20. aug. indfandt 5 aktivister sig fra SIAD ude foran Jysk Silkeborg.
2 mand stod med vores banner “Boykot JYSK” ude foran butikken. Resten stod foran indgangen og delte flyers ud om JYSK’s diskrimination mod danskere.

Vi kom i en rigtig god dialog med ca. 90% af kunderne, resten afviste overhovedet at tale med os.
De fleste var chokerede over hvordan den pæne mand [Lars Larsen], der bliver regnet for et bysbarn i Silkeborg, kan opføre sig sådan overfor danskerne.
Flere af dem vi talte med var netop faldet for dagpengereglen og var nu igang med at bruge af deres pensionopsparing og penge fra salg af bil osv. og måtte på et tidspunkt, når de ikke længere var formuende, søge bistandshjælp. En der var arbejdsløs havde søgt arbejde hos JYSK, men havde ikke fået jobbet, selvom han havde store kompetencer til det arbejde han skulle lave. Istedet for havde JYSK ansat en 19-årig asylansøger.

At folk var enige med os ophidsede den kvindelige butikschef så meget, at hun sendte en bydreng ud, der sagde “hvad er jeres problem? I har to muligheder, enten går I nu eller vi ringer efter politiet” Da det var en lidt fornærmende indfaldsvinkel til folk, man ikke havde mødt før, bad Anders Gravers ham rende og hoppe og sende bud efter politiet, fordi vi var i vores fulde ret til at lave vores aktion, idet vi ikke stod på JYSK’s matrikel.

Så gruppen fortsatte det gode arbejde til vi så en rødhåret dame fra JYSK (butikschefen) storme over i Føtex lige ved siden af og kort tid efter kom hun tilbage med butikschefen fra Føtex. En meget høj arrogant mand med briller og slips, der meget hånligt sagde til os, at vi skulle forsvinde da vi stod på JYSK’s og Føtex’s grund. JYSK butikschefen supplerede med at fortælle, at de folk der ikke kunne få arbejde og var ved at falde for dagpengene jo bare kunne gå ud og få et job for der var arbejde nok for dem der ville.

Den sidste bemærkning gjorde Anders Gravers så rasende over at hende som sad godt i det kunne have den frækhed at genere de arbejdsløse og sige de bare skulle finde noget arbejde, at han fik et mindre raserianfald og fortalte dem, hvad han mente om sådan et par overlegne og hovne butikschefer. Der røg også et par finker af panden, såsom værnemager og svin. Det ligger ellers ikke til den rare og gemytlige Anders Gravers, men her fik han nok.
Han fortalte dem også at de bare kunne ringe efter politiet, fordi vi vidste at vi havde retten på vores side og at de bare kunne smutte ind i deres butikker. Så løb de helt røde i hovederne ind i hver deres butik.
Gruppen havde ellers planlagt at holde fyraften, idet der ikke var flere flyers, men godt provokeret af butikscheferne besluttede vi at vente til politiet kom på arenaen, så vi kunne bevise at vi havde ret til at stå der. Politiet kom først 1 time senere, vi regner med det var fordi der var regatta i byen, eller at politiet mente at det var fjollet at sende politiet ud for en sådan bagatel.

SIAD aktivister får en snak med de dygtige og gode politibetjente

SIAD aktivister får en snak med de dygtige og gode politibetjente

To meget flinke og kompetente politibetjente tog vores navne, adresser og personnumre og kørte et tjek på os og kom så tilbage, så vi kunne fortælle dem, at vi havde tjekket med kort og matrikelstyrelsens internetside og at vi kunne se at kommunens grund går helt indtil ½ meter fra butiksmurene, og at vi derfor var i vores gode ret til at stå der. Politiet ringede hjem og tjekkede og ganske rigtigt, vi stod på offentlig grund og havde derfor ret til at blive stående. Derfor blev vi 10 min. efter politiet var kørt for at vise de inkompetente og løgnagtige butikschefer, hvem der havde ret.

Men opførslen fra både JYSK’ og Føtex’ butikschefer gør, at vi nu udvider vores aktion til nu også at gælde Føtex i Silkeborg, så vi kommer snart igen og informerer Silkeborgs borgere om hvad det er for nogle skruebrækker-forhold, der findes i disse to butikker.

Alt i alt en dejlig dag pgra de mange tilkendegivelser om at det vi gjorde var rigtigt og at mange ikke ville sætte deres ben i JYSK mere.

På snarligt gensyn i Silkeborg!

26 comments

 1. Potatisihalsen

  ZZZZzzzZZZZZZZzzzzz kan någon väcka mig när muslimerna har tagit över världen? I dagsläget föredrar jag nästan dom än dessa inavlade puckon som inte kan gå på toa utan att i förbifarsten måste skrika högljud om “snikeislamisering” eller ondskefulla araber som tydligen både våldtar allt i sin väg och äter bäbisar.

 2. mikkel

  Hold nu fast for en gruppe idioter. Hop dog i havet ligegyldige mennesker, hvad er det for noget pis at bruge sin tid på! “Hjælp hjælp – muslimer overtager verden og jeg er dum som snot, så jeg er bange for alting…”

  • Flemming Hansen

   Ja du svarer jo selv. Men hvad tror du der sker, når et samfund overrendes af 600 000 mennesker, med en anden tro end den der i forvejen findes i landet?

   • L Nielsen

    @Flemming Hansen
    Den estimerede andel af muslimer i Danmark i år er under 300.000 mennesker. En god mængde af disse er allerede anden- og tredjegenerations indvandrere og i trejde generation, hvis bare en af disses forældre har dansk statsborgerskab og er født i Danmark, så er de juridisk set betragtet som af dansk oprindelse.

    Hertil skal det tilføjes at fra Januar til Maj i år, kom der ca. 3.500 asylansøgere/flygtninge, samt ca. tilsvarende i familiesammenføring. Man skal så lige have i mente at en mængde af disse tal også drejer sig om ikke muslimer.

    At Danmark på nogen måde skulle være et samfund der “overrender af 600.000 mennesker, med en anden tro end den der i forvejen findes i landet” er at skyde mange meter forbi målet.

    Det er altid beklageligt når folk ikke kan finde et arbejde, og det er absolut en dårlig opførsel der beskrives i artiklen, men det er jo altid en mulighed at den pågældende asylansøger rent faktisk havde noget godt at byde på, forhåbentligt også udover en portion statslig støtte..

   • Stop islamiseringen af Danmark

    L Nielsen: Vores tal er udregnet af en demograf, der kan sit kram. Grunden til at tallene ikke passer med dine er netop som du selv siger at når de opnår dansk statsborgerskab vil deres afkom fremgå som danske. Vi opfatter ikke disse mennesker som danske blot fordi de har trukket et dansk statsborgerskab i automaten og så samtidig bliver opdraget i forældrenes stenalder-religion der påbyder at manden er dobbelt så meget værd end kvinden og hun kun er noget i kraft af manden – sin far og brødre når hun er lille og senere sin husbonds ejendom. +opbakning til forskellige straffe og kropsamputeringer og forskellen på troende og ikke-troende. Altsammen stridende imod dansk grundlov og dansk sæd og skik.

 3. Mathias Andersen

  Det her er det mest latterlige jeg har hørt ? Bruger en jornalist som kun skriver synspunktet fra en side ! Det er fanme i godt skrevet, men mundlort der kun ligger øre et sted og stifter holdning til tingene ! Det m er da så uprofessionelt ! Jeg syntes man skal tage hatten af for Larsen og iagt tage hvilken fremtid han har gjort sig på 40 år ? … Vis lidt respekt ? Og ja han har ansat asylansøgere. Men det er socialister som jer, som giver dem lov til at komme ? Skulle man ellers lade dem blive på gaden og lade gamle fru Olsen, være bange for dem? At integrere disse asylansøgere gør landet stærkere !!!!!!! Jeg er så uenig med dette opslag! GO JYSK!!!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Du er lidt virkelighedsfjern når du kalder os socialister, men vi går ikke ind for laissez-faire forhold på arbejdsmarkedet, som LA, men det gør os vist ikke til socialister. Velfærdsmigranterne som du kalder flygtninge skal slet ikke være her og de skal IKKE foran danskerne i arbejdskøen og heller ikke foran i boligkøen. Det vil vi kæmpe meget hårdt for og disse aktioner er kun begyndelsen. Det vil blive mindre og mindre atraktivt at være landsforræder, det vil flere sande ud i fremtiden. Vi giver ikke vores land væk og lader vores landsmænd i stikken.

 4. Susanne

  HMMMM Jeg sidder ved kassen i en stor dagligvarekæde – i den by jeg bor har vi modtaget 109 flygtninge og fordelingen på kønnene er ca 85 mænd 4 kvinder -få børn – få ældre, derudover ekspederer jeg hver dag mange rigtig flinke asylansøgere – jeg kan godt forstå de er flinke for alle er iført mærkevaretøj alle har I phone 6 OG når de skal betale tar de en håndfuld store sedler op af lommen ( de bruger ikke en pung ) så mit råd til alle der ikke kan få nogen hjælp – gå over grænsen og snak syrisk så er der ingen grænser for AL den hjælp du kan få – sørgeligt men sandt — ikke den rigtige måde at få dem tilpasset samfundet.

 5. MW

  Jeg synes at I, blot for at statuere et eksempel, skal trække de to butikschefer, personligt, i retten, med krav om at de skal erkende, at I måtte stå der hvor I stod samt at deres anmeldelse til politiet var uretmæssig.
  Så kan I få dem at på plads én gang for alle, så de fremover udviser en mere acceptabel opførsel.
  Samtidighed rammer I dem personligt, da firmaet formentlig ikke kan stille advokat til rådighed for dem uden at de bliver beskattet af det.
  I kan, via aktindsigt få oplyst hvem der foretog anmeldelsen.

 6. Max

  Det er godt nok utrolig. Der er SÅ mange arbejdsløse danske som bare får af vide de bare skal søge et arbejde. Ok hvor? Der er ingen arbejde at få. Og som det ser ud vil arbejdsgivere kun have gratis arbejde. Dvs at mange asylansøgere får arbejde i 3 mdr mens danske arbejdsløse bare kan se på og må gå fra hus og hjem også selvom de har betalt skat og gebyrer. Det er venligboere jo blinde for. Undskyld stavefejl men er ordblind..

 7. Ditte

  Er ikke enig… Synes det er flot de ansatte en asyl ansøger og gav hende en mulighed for at vise hvad hun kan.!

  Jobs hænger ikke på træerne og jeg har sympati for dem som står for at falde ud over dagpenge perioden. Men det gør ikke automatisk en til dommer over hvilke tanker der har været bag hver enkel ansættelse..

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Ditte, nu skal du få en forklaring på vores kampagne og hvis du ikke er enig trods det vi fortæller nu, så er vi ikke sure på dig, for du er i det mindste venlig og forklarer dig på en ordentlig måde.

   Vi er mange danskere, som er stærkt utilfredse med, at regeringen
   giver 40.000 kr. i tilskud til hver flygtning, hvis de bliver ansat i
   en 2-årig periode og dermed holder en dansker ude af arbejde i 2
   år, når man tænker på at samme partier forringede
   dagpengeydelsen, så over 40.000 måtte gå på kontanthjælp, men
   først efter at have solgt alt, hvad de ejede.
   Vi opfatter derfor dette som et angreb på danskerne og på
   danskernes ret til at have fortrinsret til dette land.

   Dyne-Larsen er ikke den eneste der fyrer og fravælger danske
   medarbejdere og ansætter flygtninge med løntilskud, det er der
   mange andre arbejdsgivere der gør, men vi har valgt dyne-Larsen
   til at være et eksempel til skræk og advarsel for de andre
   arbejdsgivere om, hvad der kan ske, hvis man boykotter
   danskerne.

   Så kort og godt, vi har udvalgt dyne-Larsen til at være et
   skrækeksempel til andre arbejdsgivere, der kun tænker på
   mammon og ikke på deres arbejdsløse landsmænd.

 8. Anonym

  Jeg synes i sku gå ind i politik og arbejde for andre regler der istedet for at stå på en parkeringsplads og gøre jer selv til grin.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Svar til Anonym: Nu gjorde vi os ikke til grin, vi informerede rigtig mange mennesker om Larsens svinske metoder og ihvertfald over 20 vi snakkede med vendte om og sagde at de aldrig ville handle der mere. Vi gør dette i vores fritid, husk det var på en lørdag, og der var ingen i denne aktion der er arbejdsløse. Og hvis der så var, ville du have et problem med det? Det er jo for de arbejdsløse vi tager kampen op! Lad dem der har de stærkeste skuldre gå forrest – og det gør vi så.

 9. Anonym

  Helt ærligt har i ikke noget bedre at tage jer til, feks søge jer et job, hvilket nok bliver svært for hvem gider brokhovder ansat, tillykke til den 19 årige pige, og til jer fjolser kom videre i jeres liv

  • ac jensen

   hej Anonym, når nu du ikke tør skrive dit navn.
   har du nogensinde tænkt på, at disse mennesker måske har et job, og bruger deres fritid på at informere os om de forrædere der har tjent deres formue med start i danmark, men nu vil skide på de danskere der gerne vil have et job, men ikke kan få det fordi de har fundet en billigere løsning, så kom ikke her og sig find jer et job, og til den 19 årige pige, hvad fanden ved du om livet og arbejds markedet, ikke en dyt, så smut hjem til forældrene, og få noget information fra dem.

   • Steffen

    Det bare en keyboard kriger der kun er sej bag en skærm og tilsyneladende får det godt med sig selv når man jogger på de svageste.
    Jeg er selv i praktik uden nogen form for fremtidig ansættelse, men nååååå ja jeg kan jo “bare” få et job, ikke anonym

    Redaktionen kan se at kommentaren må være til anonym og ikke til ac jensen.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   SVAR til anonym: Nu er der ingen af vores aktivister denne gang der er arbejdsløse, men hvad nu hvis der var? Det er vist ikke en skam at være arbejdsløs, selvom idioten fra LA Joakim B. Olsen prøver at gøre det til en skam, efter den selvsamme regering han tilhører er skyld i, at 60.000 arbejdsløse falder for dagpengeretten og må gå på kontanthjælp, men inden de kan få den, må de realisere deres pension, sælge deres bil og hus. Og når de samme politikere også giver en bonus til arbejdsgiverne for at tage de tilløbende fremmede demokrati-analfabeter før danskerne, så er der sgu tid til at gå til modstand.
   Men du er måske en af de forkælede tumper fra LA?

 10. Sofus

  Men dog……..er der ingen steder DANSKERNE kan rejse hen for at få de samme goder som asylsøgere……hmmm!!! Kan ikke komme i tanke om nogen steder, men det kommer nok. Mellemøsten skal nu nok betale os tilbage for den venlighed Danmark har udvist. På den anden side ville det jo nok være bedre hvis de blev hjemme og fik orden i deres egne sager. Er der nogen der er FØDT snyltere. ??? Lars Larsen ( Jysk ) og Føtex er meget nøjsommelige, ( oversat ) de er nogle fornærige bastards.
  Hvorfor har Danmark UDDANNET så mange idioter.???

 11. Rene

  Problemet er at de får asylansøgerne gratis på 3 måneders “praktikophold”. Det er undergravende og bør stoppes. Kontakt din folketingskandidat.

  • Rene

   Bilka og Føtex er forøvrigt også storforbrugere af “gratis” immigrant arbejdskraft.

 12. Tommy Simonsen

  Kanongod idè i har der. Vi skal ha danskere i arbejde, FØR der kan blive plads til asylansøgere. Vi er NØDT til at passe på vore egne først.