PET og danske medier medskyldige i drabet på tysk kvinde

isis-video

For 6 dage siden offentliggjorde Isis en video der hedder “Come on rise” på Al-Thabat’s Telegram channel. I den bliver der truet en række lande, fremhævet er USA, Frankrig, Italien, Belgien og Danmark, men også Rusland og Iran bliver nævnt. Så Danmark ligger højt på terroristgruppens terrorliste.

Selvom det har været kendt i 6 dage, har danske medier ikke fortalt om den forhøjede risiko for terror i Danmark. De fortalte heller ikke om at en mand for 5 dage siden mirakuløst overlevede, at en træstamme blev kastet ned foran ham, da han kom kørende på motorvejen det samme sted hvor en tysk kvinde og mor til et 5-årigt barn 3 dage senere blev dræbt ved at en betonklods smadrede ind i forruden på hendes bil. Her blev faren til barnet også ramt og er fortsat i kritisk tilstand.

Dermed er den danske efterretningstjeneste og de danske medier medskyldige i drab, fordi de ikke gjorde noget for at forhindre angrebet eller for mediernes vedkommende ikke oplyste om det, pgra den selvcensur-kontrakt de har lavet. Senest afsløret ved at DR forklarede, at man ikke ville fremhæve terror, for ikke at gå terroristernes ærinde. – Kort fortalt at fortie terror. I virkeligheden sker der nøjagtig det modsatte, danskerne tror alt er fred og fordragelighed, men realiteten er, at vi er et af de lande der ligger højest på Isis’s terrorliste.

Det bliver selvfølgelig husket og skrevet ned til et senere retsopgør med politikere og medier for deres medskyldighed i at det gik galt.

SIAD kommentar: Regeringen og justitsministeren giver “højrefløjen” skylden for terror, fordi den fortæller sandheden om islam og de muslimer, der følger denne tro. Men i virkeligheden er det regeringen og Søren Pind, der nu står som medskyldige i en kvindes død, ved ikke at advare offentligheden om den øgede terrorfare, som Danmark befinder sig i. Samtidig fortiede de også drabsforsøget da det skete 3 dage inden kvinden døde næsten samme sted. Alt i alt forhindrede de offentligheden i at kunne tage forholdsregler for deres egen sikkerhed.
SIAD kræver at justitsministeren straks bliver fjernet fra sin post som landets justitsminsiter pgra uansvarlighed og inkompetence.

2 comments

  1. Pingback: Kære Søren Pind og regering: Isis har erklæret den danske civilbefolkning krig i ny video. Og I gør intet. | Stop Islamiseringen Af Danmark
  2. Sofus

    Det står ikke skrevet i GRUNDLOVEN, mmmmmmmmmmmmmen , som der siges, “Ingen er forpligtiet udover evnerne”.
    Det gælder så alle Myndighederne.