Referat af vores demonstration I gendarmernes fodspor

Af Anders Gravers

graenselukning

På billedet lukker vi grænsen. En del ønskede ikke at optræde på billeder. Helt ok, bare man støtter op om sagen og det gjorde de brave folk der var mødt op.Lørdag d. 27. august:

Der var rigtig meget trafik på motorvejen, så nogle nåede ikke frem selvom vi ventede på dem.
Ingen rigtige journalister var dukket op, der var kun en sølle snushane fra LocalEyes.
Forsømmer aldrig en lejlighed til at håne folk fra LocalEyes. LocalEyes var det eneste nyhedsmedie der bragte video ud fra vores muhammedtegnings-event i København sidste år, hvor samtlige medier + 400 politibetjente var mødt op. Ingen af de andre medier bragte noget pånær Politiken, det gjorde LocalEyes sådan set heller ikke, idet de havde sløret billederne af muhammed på videoen – sådan nogle latterlige tøsedrenge.
LocalEyes reporteren fik at vide at han ikke behøvede at følge efter os og til sidst gav han da også op.

Vi gik ud på en skøn vidunderlig gåtur, der gav sjældne naturoplevelser. Vil opfordre alle der kommer forbi til at gå denne herlige historiske tur.
Turen var noget længere end vi havde fået at vide og det gjorde desværre at nogle måtte give op, men de der fuldførte fik en herlig oplevelse med historiske indslag fra Danmarkshistorien som gendarmstien byder så rigeligt på.

Slaget ved Bov
Velankommet til slutstedet var vi i gode hænder på en meget historiekyndig sønderjysk mand, som gav os et foredrag om slaget ved Bov, som danskerne vandt stort. Den danske hær sendte den slesvigholstenske oprørshær på vild flugt hvor 35 slesvigholstenere blev dræbt og 910 mand taget til fange. Der kunne have været flere tusinde yderligere taget til fange, hvis godsejer og officer Wedell-Wedellsborg havde været sin opgave voksen.
Slesvigholstenerne prøvede at tage et stykke af Danmark, og hvis vi ikke havde svaret tilbage dengang, havde de fortsat med at tage af Jylland stykke for stykke og så havde grænsen sandsynligvis ikke set ud som den gør idag, men havde måske gået ved Kongeåen.
Et fantastisk foredrag, tak til Jørgen, hvis familie har kæmpet for Danmark ved den grænse siden hans tipoldefar.

SIADs nye demorække: demokratitest
Jeg tog derefter ordet og bad folk om at være med til symbolsk at lukke grænseovergangen, vi stod ved, og som kan ses på billederne. Fortalte de fremmødte at det var sidste gang vi var ved grænsen i et stykke tid, fordi situationen nu er meget alvorlig. ISIS har truet Danmark og den dansk/muslimske samarbejdsregering ledet af Lars Løkke, gør ikke noget for at beskytte sine landsmænd. Befolkningen er afvæbnet godt og grundigt og danskere kan få op til 1 års fængsel hvis de er bevæbnede. Samtidig har regeringen inviteret tusindvis og atter tusindvis af såkaldte flygtninge ind i landet. De er godt igang med at opbruge Danmarks kapitalreserve og det får danskerne snart at føle (igen) ved finansforhandlingerne.

Regeringens gæster, – og vi kalder det regeringens gæster fordi jeg ikke er blevet spurgt og det er de danskere jeg kender heller ikke og det går jeg heller ikke ud fra I er, ergo er det samarbejdsregeringens gæster, – disse gæster kommer med et helt andet værdisæt og normregler og kan slet ikke passes ind i den danske kultur og derfor skal de slet ikke have lov til at søge asyl. Regeringen skal bare holde sig til de konventioner, som vi har med FN.
Vi havde ikke en aftale om bare at tage flygtninge ind i Danmark før Lars Løkke drak sig fuld sammen med de fine og ikke kunne fås fat i, så den øverste jubelnar af en politichef til sidst bare lukkede flygtningene ind over grænsen, uden at udføre det job han var ansat til.

Vores nye demonstrationsrække vil nu tjekke om flygtningene kan indpasses i det danske samfund og om de er egnede til at være i vores samfund. Så vi vil teste hvad de synes om ytringsfriheden og det vil vi gøre med muhammedtegningerne fra Texas, der var skyld i at to terrorister blev dræbt, da de forsøgte at forhindre tegningskonkurrencen lavet af vores søsterorganisation SIOA og SIOAs ledere Pamela Geller og Robert Spencer.

Jeg er som den eneste i Danmark dømt til ikke at måtte vise Kurt Westergaards tegning, har endda fået en bøde på 250.000 kr. for aldrig at have vist den, så derfor bruger jeg den tegning, som jeg har eneret på at bruge her i Europa.

Vi ønsker at lave vinder-muhammedtegningen fra Texas på kæmpe bannere, så vi mangler kun donationer på 3000 kr. nu, for at kunne sætte bannerproduktionen i værk og så vil vi, næste gang der er et flygtningecenter der udmærker sig ved ballade, dukke talstærkt op og tjekke om de har forstået, at den danske ytringsfrihed er kernen i vores demokrati.
Kan vi ikke tale og skrive og tegne som vi vil, er ytringsfriheden begrænset og dermed er demokratiet begrænset. Så laver de ballade skal de sendes hjem og vil regeringen ikke gøre det, så må vi jo hjælpe dem, fordi vi ikke ønsker vores demokrati ødelagt af en flok demokrati-analfabeter. For så ender det med at vores børn og børnebørn og kommende generationer kommer til at leve i et helvede på jord, fordi vi var nogle tøsedrenge da historien gav os chancen for at de skulle slippe for dette helvede.

Håber at mange vil være modige og vil deltage i demokratitjek-demonstrationerne samt donere til bannerne.

Man kan donere her:
Regnr: 9346 Konto: 4580116774

One comment