Terroren udvider sig på en ny uhyggelig måde

Af Anders Gravers

ISIS har igennem video fortalt danske muslimer, at de vil sladre til Allah, hvis muslimer i Danmark ikke udfører terrorangreb

ISIS har igennem video fortalt danske muslimer, at de vil sladre til Allah, hvis muslimer i Danmark ikke udfører terrorangreb


Danske medier har igen fortiet terrorangreb, denne gang to i Frankrig, hvor begge angreb var politibetjente det gik ud over.

D. 30. aug skete der et knivangreb i Toulouse mod en kvindelig betjent, hvor den 31-årige muslim mødte op på politistationen tilsyneladende for at indgive en klage, men istedet stak han den kvindelige betjent i nakken eftersom han ikke fik pistolen til at virke. Det blev der ikke skrevet om i danske medier. Her fra DailyMail
3 dage senere d. 2. sep. i Paris skete det igen, en kvindelig betjent blev stukket i halsen og er nu udenfor livsfare. Manden der angreb blev efterfølgende skudt og dræbt. Her fra Espress.co.uk

Imellem disse to tidsmæssigt tætte episoder bliver to danske politibetjente skudt i København, heraf en alvorligt af en bosnisk muslim, der tilhører terrorgruppen Millatu Ibrahim og som havde ISIS sympatier. Her kom politiet ud for at arrestere ham i forbindelse med hashhandlen på Christiania hvor han i forbindels med anholdelsen skød to politibetjente og en civil og stak af. Han blev senere skudt og dræbt af politiet.

ISIS har truet både Frankrig og Danmark inden disse angreb i en video, hvor de siger de vil sladre til Allah, hvis ikke muslimer i de pågældende lande begynder at dræbe de vantro. Det har så fået muslimske unge til at kaste sten ned fra motorvejsbroerne flere steder i Danmark, bl.a kostede det en tysk kvinde livet, da nogle kastede en betonklods ned på bilen fra en motorvejsbro på Fyn. I den forbindelse leder man efter to sydlandsk-udseende mænd. I det seneste motorvejsangreb fra Gullestrup leder man efter to somalisk-udseende mænd, der var kørende på knallert.

Hvis man tror på koranen og lytter til imamernes udlægning af koranen, så gør ISIS i mange muslimers øjne hvad der er rigtigt, for samtlige måder at henrette på, som ISIS benytter sig af, er koran-understøttet. Koranen siger også, at når den fredhellige tid er forbi, skal de vantro slåes ihjel hvorend man finder dem.

Disse tekster fra koranen om hvordan de vantro skal behandles, bliver læst op i de danske moskeer hver fredag. Står muslimen så pludselig i dybt vand til halsen og ikke kan se, hvordan han redder sig i land, er det nemt at finde en udvej, for den er muslimen blevet hjernevasket med, siden han var lille: Dræb de vantro.

Det var hvad terroristen Mesa Hodzic forsøgte at gøre, da han stod overfor anholdelse for hashhandel. Det var også hvad Paris terroristen gjorde da han stak politikvinden i halsen, da politiet var kaldt ud, fordi han generede en sygeplejerske der tilså ham.

Halsoverskæringerne i Ikea i Sverige blev begået af asylansøger, der fik afslag på asyl, det samme med den 7-årige pige i Sverige som fik halsen skåret over i sit eget hjem af afvist asylansøger, læs her.

Vi må se i øjnene at terroren nu ikke kun kommer fra folk, der omhyggeligt har planlagt et terrorangreb, men fra almindelige muslimer der er på dybt vand og ikke kan se nogen udvej og derfor vælger at være gode venner med allah og få tilgivet sine synder ved at udføre jihad (terrorangreb). Man kan sige at terroren udvider sig, idet det nu kan være dødsensfarligt at trodse en ganske almindelig muslims vilje, fordi man aldrig ved, hvornår han vælger allahs vej.

3 comments

 1. Jeanette Hansen

  Godt set og godt skrevet! Det er nemlig den fornemmelse man har når man bevæger sig rundt i det danske samfund, at man efterhånden ikke ved hvornår og fra hvor den næste sten kommer flyvende eller kniv bliver brugt. Speeder der en bil op i nærheden af en er man ekstra opmærksom og lyder der høje råb er man også straks på vagt.
  Har muslimen syndet kan han få syndsforladelse ved at dræbe en masse vantro og evt. tage sig selv med i faldet. I alle andre religioner mig bekendt ordner man det med skriftestol eller med en bøn til Gud eller på anden vis i ubemærkethed. Kan det dog ikke snart på op for den menige borger at islam skal smides på porten og de folk der bekender sig til det ligeså??

 2. Michael Unna

  Jeg har skrevet det væsentligste under afsnittet om Søren Pind. Det er svært at tilføje noget nyt eller bedre……men må det være mig tilladt at udbringe denne hyldest her.

  HJERTELIG TAK TIL VICTOR URBAN UNGGARNS PRÆSIDENT. HAN ER DEN ENESTE LEDER I EUROPA SOM JEG VIL MÅLE MED WINSTON CHURCHILL. UNGARN FORTJENER EN HJERTELIG TAK FOR DENS FORSVAR IMOD MUHAMMEDANSMEN OG FOR AT HAVE BEVARET OG BESKYTTET SIN BEFOLKNING IMOD DENNE MOIDBYDELIGE INVASION, FRA DE MUHAMMEDANISTISKE STATER OG DERES OVERBEFOLKNING, SOM DE SELV ER SKYLD I OG SOM KUN KAN VÆRE EN CIVILISATIONSKATASTROFE MED DENS MODBYDELIG DUMHED OG UNDERTRYKKELSESIDE.
  HJERTELIG TAK TIL UNGGARN OG VICTOR URBAN. VORES ENESTE HÅB BLANDT DE VALGTE LEDERE INDTIL VIDERE.

  • Anonym

   Undskyld jeg nøjes med at skrive med småt ( Det gør det nemmere at læse ).
   Overbefolkningen er ikke de pågældende landes skyld, det er de hjernedøde og velmenene mennesker i den vestlige verden der har hjulpet med til at børne-dødeligheden er faldet drastisk uden samtidig at forklare dem at de så skulle holde op med at få så mange børn.
   En ting er at flere børn overlever, men hvis man ikke samtidig kan sørge for at de får et liv havde det så ikke været bedre at børnedødeligheden stadig hang sammen med de muligheder som deres samfund giver.