NY Times bringer en kæmpe misforståelse til torvs

New York Times bringer stor artikel der bærer navnet "Jeg er blevet racist" ang. de spændinger den muslimske invasion giver i Danmark

New York Times bringer stor artikel der bærer navnet “Jeg er blevet racist” ang. de spændinger den muslimske invasion giver i Danmark

NY Times skriver d. 5. sep. om en dansker, der har fået nok af den massive indvandring af tilløbende muslimer, og som før var tolerant, men nu betegner sig selv som racist. Manden er ikke racist, men realist. De danske løgnemediers uretmæssige brug af ordet racist, har fået folk til at betegne sig selv som racist, hvis man er imod indvandringen.

Desværre går mange rundt og tror at de er racister, takket være de danske mediers propaganda. Et gæt vil være, at der ca. er 30 racister i ordets rigtige betydning i Danmark – en forkølet lille flok der støtter op om DNSP.
Resten der går rundt og kalder sig selv racister er slet ikke racister. Det er mennesker der har fået nok af en selvklog elites beslutning om, at ødelægge Danmark ved at invitere demokrati-analfabeter af muslimsk herkomst til Danmark uden at spørge befolkningen og den er Ikke blevet spurgt. Denne massive indvandring af tilløbende muslimer har fået folk til at blive rasende og nogle vil endda begynde at betegne sig selv racister. Det er de ikke, for islam er ikke en race og derfor kan man heller ikke være racist, når man ikke bryder sig om den forbandede kultur og dens opførsel.

Resten af NY Times artiklen er fyldt op af betragtninger fra herboende og tilløbende muslimer + den sædvanlige væmmeligbo – i dette tilfælde en pensioneret kvindelig lærer og en ung kvindelig anti-racist, der mener at Danmark lukker sig om sig selv. I det hele taget en gang propaganda for at oversvømme Europa, og et helt forkert billede af Danmark. Overfaldene og voldtægterne, knivstikkerierne, truslerne og skyderierne i gaderne udført af tilløbende muslimer er overhovedet ikke nævnt i artiklen. Men ingen er vel overrasket over at det netop er NY Times der bringer artiklen, den amerikanske udgave af de danske væmmeligboeres avis Politiken.

Læs NY Times syn på Danmark her: http://www.nytimes.com/2016/09/06/world/europe/denmark-migrants-refugees-racism.html?_r=1

2 comments

  1. Sofus

    Det ER en kendsgerning at vi lever i en STOR LØGN !! Der er ingen der tør sige det de mener. Og det strander i hvor mange PENGE man kan få op under neglene. Altså stjæle.

  2. Anonym

    ligesådan med tilfældet i lángkær gymnasium. Man taler udenom. Hakker rundt i busken med ord som..”tosprogede”…”elever af anden etnisk herkomst end dansk” etc etc etc,,,Det drejer sig om muhammedanere kontra ikke muhammedanere….men det må man ikke forholde sig konkret til. Når virkeligheden, trods advarsler, ikke ligner idealerne, så må man bortforklare det i den tågede busk, udenom virkelighede. Sandheden er politisk ukorrekt. En totalitær arrogant opdragelse, imod en fri ansvarsfuld samvittighed.