Enhedslisten viser sit totalitære jeg

Mille Stockner

Mille Stockner

Nu har Enhedslisten vist sit sande jeg. De har altid gået og pralet med at de var for ytringsfrihed, ganske vist ikke så meget når det gjaldt muhammedtegninger. Men nu er det slået ud i fuld lue. Mille Stockner, politisk aktiv i Enhedslisten, har nu anmeldt en modig kvinde fra DF, fordi hun sagde sandheden.

Citat:

– Hvorfor skulle udlændinge klare sig selv, nu hvor de har krav på husly og lommepenge fra staten, så snart de kommer hertil? De sviner, de svindler, de stjæler, de voldtager og de dræber. De mishandler Danmark, mens mor og far har for travlt med at skændes inde på Borgen

 

Cheanne Nielsen undskyldte efterfølgende, at det kunne lyde som om hun generaliserede, men hun mente nogle af dem. Og trods det er hun nu blevet anmeldt af Mille Stockner, der åbenbart ligesom resten af Enhedslisten ikke går ind for retten til at tale frit.

Stikkeri som redskab til masse-kontrol

Det er åbenbart kun kapitalister og pengepugere man må kalde alverdens ting. Ligeså snart det er Enhedslistens nye kernevælgere man generer, så er ytringsfriheden slut, ganske som det var hos nazisterne i Tyskland. Der brugte man også stikkere til at anmelde almindelige folk, der udtalte sig, så de kunne dømmes og dermed være til skræk og advarsel for hvad der kunne ske, hvis man havde den frækhed at tale imod regimets mening.
Det er også altid folk fra Enhedslisten der taler om hudfarver, hvilket Mille Stockner også har gjort flere gange. Vi har ladet os høre, at det er derfor flere og flere er begyndt at kalde hende nazi-Mille.

Men når stikker-Mille nu går og stikker folk til myndighederne, så synes jeg hun skulle tage at melde mig for racisme. Jeg siger noget der er meget værre end både Lars Hedegaard og Firoozeh Bazrafkan og Cheanne Nielsen tilsammen. Men jeg er mærkeligt nok aldrig blevet dømt, kan du ikke hjælpe mig stikker-Mille? Jeg vil gerne anmeldes. Når så mange fine og ordentlige mennesker har fået en dom for racisme, så betragter man det jo nærmest som en æresbetegnelse.

Her er nogle af de ting som jeg udtaler i min varan:

76.4 Til muslimerne har vi beredt lænker og kæder og flammende ild.

3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er muslimer.

47.5 Når I møder dem, der er muslimer, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

Læs mere her:
https://siaddk.wordpress.com/2012/01/15/varanens-ord-muslimernes-skaebne-og-straf/

Vi kan kun hilse Df’eren Cheanne Nielsen og sige, at hvis stramtanterne og de politisk korrekte i DF som irettesatte hende efter hendes udtalelser, bliver for meget for hende, er hun velkommen til at skifte over i SIAD/Fremskridtspartiet, da vi ikke er politisk korrekte, men kalder en spade for en spade og at vi er ligeså indignerede over at vores land og landsmænd bliver mishandlet af tilløbende muslimer og af en elite, der elsker tilløbende muslimer højere end deres egen befolkning.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

2 comments

  1. Sofus

    Hvad de skal ha” er en ” ØF…..BØF “. Ummmmm!! de smager så godt. Og medens man spise den, “griser” man sig så dejligt til. Øf..Øf for fremtiden. Det er DANSK.

  2. Michael Unna

    Muhammedanere har det med at undertrykke ytringsfriheden :-). Det er jo en generalisering der vil noget. Mon jeg ikke også kan blive 266B anmeldt for den påstand. Enhedslisten medlemmer har det med at tale grimt om Kapitalister. Igen en generalisering, så mon,….nå nej Kommunismen var jo ikke en religion, så der kan jeg ikke dømmes for generaliserende udtalelser. Karl Marx sagde at Religion er opium for folket. Karl Marx var også en stor profet. Der er kun én Karl Marx og Lenin er hans profet.:-) 🙂 :-)……Kommunismen burde også have været en stor religion. Så havde den vundet verden med politisk korrekthed, og en flok jurister havde undertrykt kritik af den via paragraf 266B. Kommunisterne troede også på så meget som ikke havde så meget med virkeligheden at gøre. Idealet var vist at vi alle sammen skulle være lige , og endemålet ville være at vi alle sammen tilsidst, når alt ulighed var udryddet, alle sammen ville være lige-gyldige. Men nogle er selvfølgelig mere lige end andre, så derfor måtte de rettroende vågternes råd (ligesom i Iran) gennemføre proletariatets diktatur, indtil ligegyldigheden totalt var slået igennem. OOOh hvilken stor religion Enhedslisten ville være en del af. Ingen politisk korrekt ville turde kritisere dem. Godt gennemdoppet af Karl Marxes folkeopium. 🙂 🙂 🙂 . God weekend 🙂