SIAD patruljerer ved grænsen

SIADs grænsepatrulje i aktion

SIADs grænsepatrulje i aktion

Vi sendte medierne en pressemeddelelse om vores forestående aktion. Bl.a. skrev vi:

SIAD er meget utilfredse med den lemfældige grænsekontrol, når terrorbomberne eksploderer rundt omkring i Europa. Hvad er det for en regering, der er Så ligeglad med sit folk, at man ikke har grænsekontrol ikke bare i Padborg og Kruså, men over hele grænsestrækningen?

Tyske myndigheder siger, at der er over 1100 ISIS sympatisører i Tyskland, hvor megen skade kunne 10 af dem ikke gøre på Danmark, når de uregistreret kan gå direkte ind i Danmark og udføre deres terrorhandlinger ?
Hvad hjælper det at man har en utrolig effektiv kontrol af folk i lufthavnene i Danmark, folk kan vente i op til 1½ time pgra tjek, når man kan køre til Balkan og få fyldt bilen op med våben eller raketstyr og så køre op til Danmark til den nærmeste lufthavn og skyde et landende eller lettende fly ned?

SIAD fik assistance fra DMS Dansk Modstand og Selvforsvar til grænsepatruljen, så ros til dem og SIAD medlemmerne for veludført og disciplineret patrulje. En hæder til de modige danskere, der stadig findes.

Sådan forløb natten fra kl. 22-06:

SIAD har fra mange forskellige kilder fået at vide, at politiets grænsekontrol kun er ren blændværk, for at få danskerne til at tro, at vi beskytter vore grænser.

Det er kun i Kruså og Padborg der foregår kontrol og det er fortrinsvis vendt mod bilerne. Hvis man bare begiver sig 25 m. væk fra politiets grænseskur, kan man gå uhindret frem og tilbage. Det gjorde folk fra SIADs grænsepatrulje flere gange uden at blive antastet.
Bevæger man sig længere ud i terrænet, står vores grænser piv-åbne. Det beviste vore folk også.

240916_5

Patrulje langs den dansk/tyske grænse

Der blev holdt en speciel p-plads under opsyn og flere biler af flere omgange kom ind på pladsen og da de opdagede gruppen, speedede bilerne voldsomt op og forsvandt. Ingen i gruppen var i tvivl om, at de havde forhindret grænsesmuglere i at hente personer, for at køre dem ind i Danmark.

Gruppen gik langs grænsen og så flere lys fra lommelygter som vendte om ovre fra tysk side. Samme sted fandt man ovre fra tysk side en sti tydeligt trådt ned, grene og buske var brækkede. Da man fulgte stien, kunne man se at den var afmærket med engangs-lommetørklæder, der var lagt ud i firkanter med passende afstand, så man ikke farer vild. Altså en tydelig afmærket rute, så flygtninge kan følge den.

Sti over grænsen, tydeligt trådt ned og hvor grene og buske var brækkede.

Gruppen fandt en sti over grænsen, tydeligt trådt ned og hvor grene og buske var brækkede.

Vi fangede ingen ulovligt overgående flygtninge denne gang, det blev kun til én standsning, da en mellemøstlig udseende yngre mand kom over grænsen, men han havde rent mel i posen, så han fik lov til at gå videre.

Dette var vores første patrulje ud af mange. Nu er beviserne på, at der foregår massiv overgang uden for de kontrollerede steder.

Dette skriver JydskeVestkysten om vores aktion:
http://www.jv.dk/artikel/2390578:Regionalt–Siad-patruljerer-ved-graensen–for-at-berolige-danskerne

3 comments