Læserindlæg: Svar på artikel om SIADs grænsekontrol

240916_5
“Det er svært ikke at grine af den overordnede politimand, for der kan ikke være ret meget efterforskning at ødelægge, når man kender lidt til problemstillingen.

For nogen tid siden undersøgte en journalist, hvor virksom kontrollen er. Efter at have besøgt alle overgange på tværs af grænsen konstaterede han, at kun ved de store overgange var der kontrol det meste af tiden. I Kruså var der kontrol, MEN Gendarmstien lige bag kontrollen var ubevogtet, så her var der fin mulighed for uset at komme over. Ved alle de små overgange var der ingen fast kontrol, et enkelt sted traf journalisten en patrulje og det konstateredes, at de små overgange blev bevogtet ca. 3 gange i døgnet af et kvarters varighed.

Denne beskrivelse fra en avis ved grænsen viser, at politiledelsens “bevogtning” af grænsen KUN er for at stikke blår i øjnene på landets borgere. Løkkes fraternisering med Merkel og Juncker i EU er set med mine øjne, LANDSFORRÆDERI, statsministeren har åbenbart aftalt at tage, “hvad der kommer” hvilket han i øvrigt også har udtalt.
Hvem skulle tro, at en borgerlig statsminister kan udføre et sådant “spil for galleriet” selv om han åbenbart har en helt anden agenda.

Jeg og alle borgerlige vælgere kan KUN håbe, at Løkke snart bliver væltet, et sådant forrædderi mod den Danske befolkning burde få følge for herren fra Gredsted!”

Henning L.

Lagt som kommentar på artiklen:
https://siaddk.wordpress.com/2016/09/28/graensekontrol-siad-har-nu-traadt-paa-den-oemme-og-raadne-taa/