Regeringen vil bryde Grundloven og indføre censur – og hermed er regeringen ulovlig

Hvis regeringens plan går igennem er den skyldig i Grundlovsbrud. Et meget alvorligt et af slagsen.

Hvis regeringens plan går igennem er den skyldig i Grundlovsbrud. Et meget alvorligt et af slagsen.

Politikerne tør/må ikke gribe om nældens rod og smide den væk for EU. På almindelig dansk: man tør ikke overholde Grundlovens §67 og §69, hvorved man kan forbyde islam i Danmark. Det må så vente til der kommer rigtige politikere på banen, når danskerne begynder at stemme rigtigt.

Det politikerne gør nu er direkte ulovligt ifølge vores Grundlov. Man kan ikke indføre censur eller andre forebyggende forholdsregler. Så hvis denne lov bliver indført, er vores regering ulovlig jvf. Grundlovens §77:

Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.


Endnu et skridt imod kontrol, berøvelse af frihedsrettigheder og censur som vil ramme alle, også danskere.

Dette bliver en lappeløsning, fordi man ikke bare kan censurere problemet væk. Islamisterne går under jorden og fortsætter deres gerning der, hvor ingen kan holde øje med dem. Samtidig vil regeringen kunne kalde hvem som helst ekstremister og bruge det mod politiske modstandere.
Ser frem til om føje år at se alle disse landsforrædere for retten og at islam for altid er smidt ud af Danmark.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Formand for SIAD
Anders Gravers

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-10-10-overblik-her-er-regeringens-plan-mod-radikalisering

One comment

  1. Sofus

    Selvfølgelig har Anders Gravers ret………Man må bare spørge sig selv : ” Hvorfor har man i Danmark UDDANNET så mange DUMME mennesker, at der ikke er plads til dem andre steder end i regeringen ” ??? Overskudet kunne da have været brugt et eller andet sted.