Pressemeddelelse: Justitsministeren truer SIAD med 2 års fængsel

Nu har justitsminister Søren Pind vist sit sande jeg i denne uge.
Først kom han med censurlove, som er forbudt ifølge Grundlovens §77 som siger:

“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

Det har med ét penneslag gjort regeringen ligeså ulovlig som samarbejdsregeringen under 2. verdenskrig. Det var denne betegnelse, der satte modstandsbevægelsen igang, da man nu måtte indse, at man ikke fik hjælp nogen steder fra.

Regeringen er fra nu af en samarbejdsregering for EU, som ønsker EU oversvømmet med migranter.

Det leder så til næste store fadæse fra justitsministerens side: Nu truer han SIAD Stop Islamiseringen af Danmark med 2 års fængsel ifølge straffelovens §130, fordi SIAD vil forhindre ulovligheder ved grænsen.
Justitsministeren vil altså ophæve straffelovens §755 stk.2 med § 130 i straffeloven.
Vi tror ikke rigtig, at justitsministeren har tænkt sig grundigt om, men istedet for har lyttet til stemmerne fra EU og fra de mest danskfjendtlige partier i folketinget personificeret gennem landsforræderen Zenia Stampe og Alternativets leder Uffe Elbæk.

Men det gik for hurtigt for Pind, for hvis §130 opløser §755 stk.2, så vil det sige, at almindelige mennesker ikke længere må gribe ind overfor forbrydelser. De tre migranter som er ved at voldtage en pige, må ikke længere stoppes og foretages civil arrest på af danskere som vil følge §755 stk.2 og den gamle dame der får en kniv holdt for struben, for at hun skal udlevere sin opsparing, må også sejle sin egen sø, hvis almindelige borgere ikke må gribe ind. For politiet er jo ikke til stede, de er i fuld gang med på regeringens ordre, at sløse yderligere 40 millioner af danskernes skattekroner væk på en fuldstændig uduelig grænsekontrol.

Det beviste SIAD ved grænseaktionen, der har fået de radikale og liste Å til at gå til justitsministeren for at stoppe os.
Grænsen er hullet som en si, det beviste vi, men det er ikke kun os, der siger det. Der har været en journalist, der tidligere beviste det samme.
Det justitsministeren gør, er at skyde budbringeren, som et rent bestillingsarbejde fra samfundsfjendtlige kræfter.

SIAD er en modstandsbevægelse og har ikke tænkt sig at lade sig true af en underfrankeret justitsminister, så vi vil fortsætte vores fuldt lovlige kontrol.

Jeg personligt er parat til at tage 2 års fængsel, hvis justitsministeren mener, at det er ulovligt at gribe ind overfor en pågående forbrydelse, som det er at krydse en ikke-bevogtet grænse om natten. Havde man rent mel i posen, ville man gå til de oplyste midlertidige grænsestationer og få en snak med politiet.

Set med SIADs øjne står vi nu i nøjagtig den samme situation som under 2. verdenskrig, – vi står med en dyb ulovlig regering.

Fakta: SIAD Stop Islamiseringen af Danmark er Danmarks mest aktive modstandsbevægelse mod islamiseringen af Danmark.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers
Stop Islamiseringen af Danmark

11 comments

 1. Pingback: Justitsminister Søren Pind truer SIAD og DMS med 2 års fængsel | Hodjanernes Blog
 2. lars

  idag var jeg på Flensborg banegård det tyske grænse politi har fuldstændig opgivet at kontrollere mere de går ikke patrulje på Flensborg banegård mere de har fuldstændig kaputuleret over for illegal indvandring

 3. Pingback: Læserne blogger: Politikerne kommer til at stå til ansvar overfor befolkningen | Stop Islamiseringen Af Danmark
 4. Holger Danske`s ven

  Jeg tror 90 % af befolkningen støtter disse tanker om radikal ændring af vores system. Disse folk skal nok komme frem på scenen når folkeoprøret så stille går igang. Og kære politikere…vi ved godt, at i ikke gider ændre på noget eller gøre som befolkningen ønsker…ihvertfald ikke før vi tager jeres fråds fra jer….stopper for jeres løn, vederlag, gyldne pensioner og efterfølgende EU karrierer…..I er jo beskyttet af politi og PET, mens vi andre må klare os selv mod truslen udefra…..men husk nu på, at når borgeroprøret starter, er I de første som skal stå til ansvar overfor folket…og de vil ikke være milde i deres dom over dem som ødelagde landet indefra, dem som svigtede folket, dem som gaflede til sig af de offentlige kasser og lod hånt om befolkningens sikkerhed og fremtid…..godt jeg ikke er i Jeres sko…..der skal betales tilbage…big time.

 5. Jesper

  Hvordan kan pind &Co i det hele taget tillade sig , at billige en massevoldtægt af Danmark ?
  Der må være nogen , som holder en rygende pistol mod tindingen, af Pinden , ellers ville jeg vove den påstand, at dét der sker i Danmark pt , ikke var muligt !!!!!
  Danmark , er åbenbart til salg for gøjstbydende ideologi . Havde nær skrevet religion , men det har jo intet med religion at gøre ,men derimod har det en hel masse med ideologi , at gøre .
  En ideologi, som først rammer de ræverøde i ansigtet den dag , de mødes af en mur , af disse
  “Mennesker ” , som de kæmpede så hårdt for , skulle ha’ magten i dette land . En mur , der forhindrer de højeste af de ræverøde i , at møde på deres ” arbejdsplads ” , nemlig borgen .
  Tror disse islam elskende mennesker virkelig , at de stadig kan vandre rundt i lille Danmark, og lege politikere efter , at muslimerne har overtaget dette land ?? Hvor naiv har man lov til at være ??
  De islam elskende , vil en skønne dag vågne op , til deres eget endeligt , og dét endeligt, vil blive udført af de selv samme mennesker som de , frivilligt endda , afgav magten til .
  De politikere vi har i dagens Danmark, er nok de mest landsforræderiske kollaboratører, vi nogensinde har haft .

 6. david

  Det er for at statuere .men bare vent når lokummeret brænder på og vi ryger på gaden for at rydde det lort op de har inveteret. Vores regering er ikke klar over hvor meget ballade der kommer med de islamister og voldtækst forbryder og børn pedoer vi er i vores fulde ret til at forsvarre os med det der skal til for vores familie og medmenneskers sikkerhed

 7. Daniel

  Det er de samme landsforræddere der mener at det er forkert at dele en hårspray ud til folk for at beskytte sig imod velfærdsmigranter. Asylspray er ok nu hvor pepersprayen er ulovlig i Danmark

 8. Sofus

  Man forstår ikke en PIND af det hele……..og spørger så : Hvorfor har man i Danmark uddannet så mange dumme mennesker ??
  Hatten af for Anders Gravers for hans slidsomme arbejde og håber at der er MANGE der mener det samme. Kan der siges meget mere ??