BREAKING: Vores grænsekontrol er værdiløs

Video taget på den dansk-tyske grænse søndag aften/nat d. 30. okt:

De første 4 måneder har den danske stat brugt 40 millioner kroner på en grænsekontrol, der nu har vist sig at være totalt værdiløs.

En gruppe fra Dansk Modstand og Selvforsvar tjekkede den midlertidige grænsekontrol ved flere gange at gå frem og tilbage fra tysk side til dansk uden at blive stoppet. Det samme gjorde de sidste gang SIAD holdt grænsekontrol.

Grænsekontrollen er der kun for at stikke det danske folk blår i øjnene. Danskere som skal ud at flyve venter til tider rigtig lang tid på at blive tjekket for våben, så der ikke sker et terrorangreb i lufthavnen eller på flyet, men hvad er det værd når terrorister kan købe raketstyr i ex-jugoslavien til meget få penge, køre op igennem Europa og hvis det skulle være, passere det mest bevogtede sted i Danmark i en afstand af 25 m. for derefter at køre til nærmeste lufthavn og skyde et stort passagerfly ned??
Terroristerne har frit spil takket være vores uduelige politikere!

2 comments

  1. Henning Lyk

    Der mangler en STOR støtte både moralsk, men også mandskabsmæssigt til at lave den kontrol, som vores UDUELIGE politikere med Lars Løkke Rasmussen i spidsen bruger millioner på, men som kun er til for at bilde befolkningen ind, at der gøres noget. Løkke er LIGE SÅ SLEM som de røde, han har INTET imod en kulturberigende indvandring, så han efterfølgerne har et VÆLGERKVÆG, der kan overtrumfe de Danske vælgere, som han SKIDER højt og flot på!