SIAD og DMS fortsætter grænsekontrollen uanset Søren Pinds trusler mod os

Politiet på "arbejde" i Kruså: Her øves til DM i donut-spisning.  Det havde været muligt for en hel bataljon Isis-krigere at passere den Dansk-Tyske grænse uden så meget som at få et løftet øjenbryn fra betjentene, der heller ikke reagerede på stærke lygter, der blev rettet mod deres grænsestation.

Politiet på “arbejde” i Kruså: Her øves til DM i donut-spisning. Det havde været muligt for en hel bataljon Isis-krigere at passere den Dansk-Tyske grænse uden så meget som at få et løftet øjenbryn fra betjentene der heller ikke reagerede på stærke lygter, der blev rettet mod deres grænsestation.

30 stk. motiverede og modige danskere der vil stå op for deres land, patruljerede søndag aften og nat fra Kruså til Tønder.

Både SIAD og DMS havde sine folk samlet i en fælles aktion, hvor DMS fortrinsvis var ved Kruså-grænsen og SIAD havde bilpatruljer fra Pebermarken til Sæd-overgangen.
Det var en stille aften og nat. Intet politi, og heller ingen flygtninge, men masser af tegn på, at de havde været der.

Det er så ikke helt rigtigt, at der ikke var noget politi, der var 3 politibetjente ved Kruså grænsen, som ikke havde lyst til at komme ud af deres grænseskur. Selvom 10 mistænkelige personer gik fra Tyskland til Danmark blev de ikke råbt an. Det var en gruppe fra DMS der videooptog deres overgang, den viser vi imorgen.

En af SIADs patruljer blev stoppet af en politibil ved Pebermarks-grænsen og spurgt hvad de lavede der i mørket. De fik svaret og så kørte de to høflige betjente igen.
Det var en temmelig stor del af den Sønderjyske grænse, der var dækket ind, så det var lidt mærkeligt, når man får at vide at der er 200 betjente og hjemmeværnsfolk på vagt, at man kun observerer 5 betjente på denne ret store strækning.

Med andre ord, grænsen står åben for alle og enhver der har lyst til at passere den. Man behøver ikke engang at skjule sig, man går bare over som det passer en. Det gør ondt, når man ved, at der er brugt 40 millioner kroner på at stikke danskerne blår i øjnene om at vi har en aktiv grænsekontrol.

DMS opdagede det samme som vi gjorde sidst, tydelig tegn på aktivitet ude på Gendarmstien. Der var spraymalet med selvlysende maling og lagt servietter ud med passende afstand sådan, at der var markeret en tydelig sti fra Tyskland til Danmark.

Det vi så denne aften og nat viser med al tydelighed, at der er brug for SIADs og DMSs grænsekontrol, så det fortsætter vi ufortrødent med, uanset om Pind truer med værdiløse love, der skulle kunne give SIAD og DMSs grænseaktivister op til 2 års fængsel. Vi lader os ikke true, vi vil fortsætte dette samfundsnyttige stykke arbejde, indtil staten begynder at gøre sin pligt og vi mener også at Søren Pind er kommet til fornuft og har anerkendt vores ret til at patruljere, idet han ikke har svaret på DMS’ åbne mail til ham, hvor DMS forsøger at komme i dialog med ham og forklare ham, hvilke love vi bruger til at retfærdiggøre vores handlinger ved grænsen. Det er over to uger siden han fik denne mail, han har ikke svaret, og som man ved, den der tier samtykker.

Læs Ronnys åbne mail til Søren Pind her:
https://siaddk.wordpress.com/2016/10/13/dms-aabne-brev-til-soeren-pind/

KONKLUSION: IGEN er det afsløret, at den danske befolkning bliver holdt for nar, bliver løjet for og bildt ind at vores grænse er beskyttet.

SIAD vil nu fra denne uge forsøge sammen med vores medlemmer i Sønderjylland at lave vore grænsekontrol også på almindelige hverdage.