Venlig men bestemt opfordring til vore politikere

Hvornår er tiden inde til at vise vore landsforræderiske politikere, at vi ikke vil finde os i de tilstande de har skabt i vores land ved at lade Danmarks port stå Piv-åben for demokrati-analfabeter?

Danskere får at vide af politiet, at politiet har for travlt til at komme, hvis de er ved at blive overfaldet af regeringens gæster. Hvis de så er blevet overfaldet af regeringens gæster, så har politiet som oftest for travlt til at tage imod anmeldelsen. Så skal der bestilles tid til at aflevere anmeldelsen. Når de så har modtaget anmeldelsen, havner de fleste som uopklaret og er derfor med til at maskere statistikkerne, så der ikke figurerer så mange voldtægter, overfald og drabsforsøg, som der faktisk er.

Når Søren Pind siger, at vi er på vej mod pøbelvælde, så har han ret: Den pøbel han og resten af regeringen har inviteret til landet er ved at kontrollere og styre gaderne.

Men hvor der er tryk, vil der automatisk blive et modtryk. Hvis ikke regeringen snart får taget sig sammen til at genskabe Danmark, som det var, før disse tilløbende muslimer kom til landet, så vil der meget snart opstå forskellige organisationer til at tage sig af dem og genskabe ro og orden i landet.

Vi vil ikke finde os i at vores døtre og sønner skal eskorteres til og fra aktiviteter i vores eget land og at vi skal tænke os om to gange før vi går ud om aftenen.

Politiet er blevet tildelt voldsmonopolet af folket. Hvis de ikke magter at udøve dette voldsmonopol, vil monopolet selvfølgelig blive ophævet af det samme folk.

Anders Gravers

Læs en fars beretning om overfaldet på sin søn:
https://siaddk.wordpress.com/2016/11/02/en-beretning-ud-af-mange-fra-virkelighedens-danmark-den-virkelighed-politikerne-har-vendt-ryggen-til/

Læs om en anden far, som forgæves ringede efter poltiet, da hans søn blev overfaldet:
http://www.b.dk/nationalt/soen-taesket-ingen-hjaelp-fra-politi-da-voldsmaend-vendte-tilbage

11-årig pige var tæt på at blive kidnappet:
http://mja.dk/artikel/to-voksne-mnd-lokkede-med-lille-pige

2 comments

  1. Jeanette Hansen

    Det er sagt kort og præcist. Der behøves ikke flere ord. Det kan ikke misforståes. Budskabet er klokkeklart så selv en virkelighedsfjern politiker i sit elfenbenstårn kan høre og forstå det. Med andre ord, der er INGEN undskyldning for ikke at gøre noget ved sagerne, politikere! Nu giver vi jer lidt tid til at komme i omdrejninger….
    Tak til Anders Gravers for en kort og præcis opfordring til vore politikere!

  2. Sofus

    Man kan kun sige TAK til Anders for hans gode arbejde og hans kærlighed for Danmark og dets folk.
    Støt SIAD så meget vi kan. HAN modtog den rigtige uddannelse.