Analyse: Det var ikke kun Hillary, der tabte, men den samlede medieverden og politiske elite

trump_winner1

SIADs analyse af det amerikanske valg:

Det danske folk har nu igennem et år været udsat for de danske mediers propaganda imod Donald Trump. Der er blevet brugt alle midler på at svine den amerikanske præsidentkandidat til.

DR har det sidste halve år sendt udsendelser om kuklux klan, som man ihærdigt har prøvet at sætte sammen med Trumps vælgere. Der blev vist film, hvor man udstillede fattige amerikanere, som “white trash”, mens andre udsendelser igen kørte på “den hvide vrede amerikanske underklasse”. Altsammen for at udstille Trumps vælgere som “white trash” og at sætte Donald Trump i et dårligt lys.

Det er sådan eliten i Danmark og ligeledes i Amerika altid udstiller dem, der er uenige med dem. Enten er de dårligt uddannede eller så er de racister, og helst begge dele. Men efter valget er det nok en lidt for stor mundfuld – selv for den danske elite – at kalde over halvdelen af vælgerne i USA for dumme og ignorante. Det har jo nemlig vist sig at Trumps vælgere ikke kan sættes i nogen kategori, de kommer fra alle samfundslag og løngrupper, men ét har de tilfælles, de er dødtrætte af og rasende på magthavernes ignorance overfor deres eget folk.

Det var en stor fornøjelse at følge valget på valgnatten. Hjemme hos os valgte vi at se TV2News dækning, fordi de dog er en lille smule mere alsidige end DR.
Man havde som sædvanligt inviteret en række eksperter i amerikanske forhold, og ingen af dem delte selvfølgelig nogen sympati for Trump. På Mads Fuglede lød det som det ville blive en kedelig aften, idet valget var givet på forhånd og det var at Hillary Clinton ville vinde.
Mads Fuglede har tidligere udtalt: “De sytten mennesker i Danmark, som elsker Trump, vil med stor sandsynlighed igen skrive vredt til mig og skælde mig ud for alt det, jeg ikke forstår. De vil fortælle mig, at valget slet ikke er afgjort, og at virkeligheden bliver skjult for os af de korrupte medier.”

David Trads var selvfølgelig også inviteret som ekspert og glædede sig til Hillary vandt. Derfor var det med største fornøjelse at se deres ansigter, da den ene stat efter den anden tilfaldt Trump. Mange gange undlod de overhovedet at kommentere på de tal, som stod på skærmen, når Trump havde vundet en stat. De fortsatte i samme smøre med den ene undskyldning efter den anden med, at det var først på aftenen og at landdistrikterne altid havde haft tradition for at stemme republikansk. Selv da Florida faldt til Trump fortsatte man sejrssangen for Clinton.

Det var så latterligt og komisk at det fik mig til at tænke på komiske Ali, Saddam Husseins kommunikationsminister, der stod på taget af et hotel i Bagdad og forsikrede den samlede verdenspresse om, at amerikanerne ikke havde sat fod på irakisk jord endnu og at de aldrig ville komme til at gøre det, – til trods for at seerne kunne se amerikanske kampvogne køre rundt nede på gaden med kæmpe amerikanske flag på kampvognenes antenner.
Journalister og eksperter virkede igår nat på samme måde dybt tragikomiske i deres fornægtelse af det, der var ved at ske. De ejede ikke et gram omstillingsparathed, men kørte derudad i deres sædvanlige Hillary Clinton propaganda-gear. Men til sidst måtte selv de se i øjnene, at slaget var tabt.

En stor fornøjelse at se den ellers arrogante og kække Erik Skammelsen, der sad ved siden af Jesper Steinmetz i NewYork kun en blok væk fra Hillary Clintons valghovedkvarter, og som havde brugt næsten hele valgaftenen på at genere Trump og hans vælgere, måtte sande at nederlaget var komplet. Han sad med ludende skuldre og dukket hoved og et meget træt ansigt og krympede sig over nederlaget.

Fordi det var ikke kun Hillary Clinton der tabte valget. Det var næsten samtlige medier i hele verden, der havde deltaget i latterliggørelsen og forhånelsen af en forretningsmand, der vil sit land det bedste. Medierne havde næsten i et år banket løs på deres brugere med en omgang propagandabræk, der ikke havde været set siden Goebbels var i sin storhedstid i det 3. rige.

Men det er ikke kun medierne, der må sluge nogle kameler, som de også måtte gøre under Brexit, det må også de fleste danske politikere, der bl.a havde udtalt, at Trump var til at brække sig over og vores justitsminister Pind der har sagt, at han håbede at Trump på valgdagen “fik en ordentlig en på tosken”.
Det må være hårdt for Søren Pind, som turde komme med en sådan bombastisk udtalelse, at måtte erkende, at Trump nu er præsident af USA.

Hvordan kan vi have sådanne amatøragtige politikere som Pind, som udtaler sig om andre landes politikere, inden man ved om manden, man generer, bliver USAs præsident og dermed Danmarks vigtigste samarbejdspartner? Lars Løkke burde, hvis han ellers havde format nok, fyre manden øjeblikkeligt.
SIAD vil ihvertfald utrætteligt fortælle det amerikanske folk og gerne Trump selv, hvad det er for en justitsminister vi har i Danmark, der kan finde på at komme med en sådan udmelding. Magen til politisk utæft skal man lede længe efter.
Men vi kender jo Søren Pinds evner som politiker og han kan ikke andet end bruge danske skatteyderes surttjente skattepenge på en grænsekontrol, der ikke virker, og dermed har smidt 40 millioner kroner af danskernes skattepenge væk.

På tide at VI – folket – skaffer os af med den politiske elite og deres følgagtige medier og får gjort Danmark stort igen. Og får opbygget vores velstand igen og får arbejdspladserne tilbage til Danmark, istedet for at udlicitere dem til Kina, Polen og Ukraine, samt at vi får sagt et endeligt farvel til de tilløbende muslimer, der aldrig skulle have haft asyl i Danmark og et farvel til dem vi har i forvejen, som aldrig skulle have haft dansk statsborgerskab.

Anders Gravers
Formand for SIAD

5 comments

    • Stop islamiseringen af Danmark

      Nu er SIAD ikke imod jøder og kan heller ikke se den konspiration de røde og nazisterne siger jøderne udfører. Det er simpelthen en had-kampagne mod jøderne, så vi er ikke enige med David Duke i ret meget. Den person vi støtter i USA er Donald Trump og ellers vores egen organisation ledet af Pamela Geller.

  1. Anders Knudsen

    Det er en meget stor fryd,at se medierne få en ordentlig hak i tuden. Her i Sverige er det det samme. Det kan de ha sådane nolge skideröve, håber de blir arbetslöse efter näste valg