Medie-mafiaen

Så blev det slået fast, at den danske medie-mafias billede af at det kun er gamle, vrede, hvide mænd der stemmer på Trump, er en stor løgn.

Så blev det slået fast, at den danske medie-mafias billede af at det kun er gamle, vrede, hvide mænd der stemmer på Trump, er en stor løgn.

Danske medier fortsætter løgnen hvor de slap. Meget nødtvungent har man indrømmet, at man havde taget fejl af valget og hvem der ville vinde, men straks efter begyndte løgnene igen.

Både DR og TV2 kører derudad med løgnen om, at dem der stemte på Trump var ældre hvide, lavtuddannede sure mænd. Der er dog et enkelt medie der tør sige sandheden, men ellers har vi ikke hørt meget til sandheden, hverken i danske eller amerikanske medier. Nu viser det sig at 33% latinamerikanske mænd, 26% latinamerikanske kvinder og – hold fast i din stol – 52% hvide kvinder stemte på Trump. Et faktum som nok skurer uhyggeligt grimt i løgne-mediernes ører.

Mediernes løgnehistorier er nu skyld i, at Danmark er det mest Trumphadende land i verden. Det praler TV2 endda af. Grunden til at folk ikke kan lide Trump er løgnehistorierne fra samme medier. Men har endda udspurgt børn i 9-års alderen, hvad de mener om Trump. Svarene var forudsigelige, de var selvfølgelig et ekko af de medie-hjernevaskede forældre og propaganda-lærerne fra Enhedslisten, SF og Det radikale Venstre, alle hjernevaskede af den danske medie-mafia, som ikke har noget at lade den ægte mafia høre for.

At danskerne generelt ikke kan lide Trump er jo blot et bevis på, hvor godt medie-mafiaens propaganda virker på det danske folk. Heldigvis for USA har en stor del af det amerikanske folk gennemskuet løgnene. Det kommer danskerne også snart til fordi medierne ikke længere er objektive og fortæller hvad der foregår, men de er en del af problemet. De deltager på globalismens side mod deres landsmænd. De ønsker muslimsk indvandring og prøver hele tiden at bagatellisere problemerne med dem. De er aktive i at skabe splid og splittelse mellem folk og nationer. Som min kollega i USA Pamela Geller siger, de er “the enemedia” (enemy media).

Relaterede links:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3920042/A-breakdown-Deplorables-33-Latino-men-26-Latino-women-voted-Trump-52-white-women.html

http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-11-10-danmark-er-det-land-i-verden-hvor-donald-trump-er-mest-upopulaer