Nu sælger udenrigsministeren yderligere din fødselsret

Den borgerlige regering sælger ud af din og min fødselsret, retten til Danmark kommer nu til at tilfalde en flok demokrati-analfabeter.

Den borgerlige regering sælger ud af din og min fødselsret samt vores børn og børnebørns fødselsret. Retten til Danmark kommer nu til at tilfalde en flok demokrati-analfabeter uden tilknytning til Danmark.

Den danske udenrigsminister Kristian Jensen åbner for yderligere demokrati-analfabet indvandring fra de afrikanske lande. Hvem i Danmark har givet ham mandat til dette?
Ingen!
Men det har EU.

Den nye tilladte indvandring fra Afrika er en del af den Euromediterranske Union, hvor Nordeuropa og landene omkring Middelhavet samt resten af Nordafrika kommer til at indgå i en ny Union, som vi endnu ikke har hørt så meget om, men som har været planlagt siden Barcelona-aftalen i 1995. Det har medierne – eller politikerne for den sags skyld – åbenbart ikke syntes har været nødvendigt at informere befolkningen om (jo længere tid der går, des sværere bliver det at rulle det tilbage). Og medierne ved at hvis de skriver om det, vil danskerne blive meget vrede og trække sig ind i sig selv, som pressen har for vane at sige. Vi andre vil kalde reaktionen ren og skær fornuft.

SIAD har haft det Euromediterranske samarbejde sat meget højt i sit virke de sidste 11 år, vi har endda arrangeret en konference på Christiansborg omkring det, hvoraf de eneste politikere der deltog var fætrene Søren Krarup og Jesper Langballe. Lars Løkke så vi lige et kort øjeblik, så var han ude ligeså hurtigt som han kom ind.

På konferencen blev det slået fast, at samarbejdet vil blive en ny union, hvor arbejdskraft og mennesker frit kan passere grænserne indenfor det nye stor-EU. Det meste af olien ville være i hænderne på EU, prisen vi skulle betale var åben indvandring, således at de arbejdsløse i de mediterranske lande kunne komme til EU og få arbejde. De eneste lande der var imod det, var Irak hvor Saddam Hussein var leder, Libyen hvor Gaddafi var leder og Syrien hvor Assad er leder. Så det er måske ikke et sammentræf at disse tre lande nu er meget ustabile.

Vi vil efterfølgende i nogle nye artikler kæde den nye indvandring sammen med den nye union, men her kom udenrigsministeren os i forkøbet. Han er allerede i gang med at proklamere det.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/udenrigsminister-aabner-oeget-indvandring-fra-afrika

4 comments

  1. Jesper Gregersen

    For fanden da! Har vi ikke nok eller hvad? Jeg gider satme ikke at betale for yderlig indvandring… Det må op til afstemmelse!

  2. Anonym

    Jeg håber edermandneme at danskere vågner op nu venstre køre vores land i sænk 👿😡🔫

  3. Ejnar

    Venstre er helt færdige i dansk politik . En dum og tåbelig minister . Han bed intet om virkeligheden. Ud med ham oh hans ligesindede. Selv Dan Jørgensen er jeg enig med. Ja jeg har ædt min hat ved st være enig med Dan