Leder: Ny regering – intet at glæde sig over

anders1I SIADs øjne er denne nye 3-kløver regering bare gammel vin på nye flasker. Siden 2001, kun afbrudt af 4 år med Helle Thorning, har landet været borgerlig regeret.

Islamiseringen og udflytningen af danske arbejdspladser til udlandet er fortsat for fuld skrue,
åbne grænser så demokratianalfabeter er kommet væltende ind og har udhulet vores velfærd,
dagpengereglerne er ændret, hvilket har gjort at titusindvis af danskere er gået fra dagpenge til kontanthjælp, hvoraf mange har mistet hus og hjem,
tilskudsgivning til arbejdsgivere for at tage såkaldte flygtninge istedet for danskere,
en ældrepleje som er blevet mere og mere uværdig, hvor besparelser på tid og personale bl.a har gjort, at de ældre ikke længere kommer i bad som før i tiden og at ældre har ligget i egen tis og afføring, fordi der ikke var tid til at hjælpe dem,
enorme summer til grænsekontrol som i dette år nemt vil kunne overstige 70 millioner og uden at have nogensomhelst virkning vel at mærke,
et politi der ikke længere har tid til at komme til tyverier under 100.000 kroner,
et politi der ikke har tid til forhindre voldspisoder,
et politi der næsten ikke har tid til at optage anmeldelser af forbrydelser,
et politi der endda dækker over de aktuelle tal på vold, voldtægter og påsatte brande med undskyldning om ikke at gøre befolkningen urolig,
en stadigt stigende utryghed blandt danske borgere, unge som gamle for at bevæge sig rundt på gader og stræder om aftenen og natten.

Listen er lang på alt det, der ikke har fungeret for skiftende regeringer, siden vi kom ind i EU.

Efter SIADs mening er der ingen i folketinget der tænker på danskernes interesse end sige tænker det mindste over konsekvenserne af deres hovedløse politik for de fremtidige generationer af danskere. Det virker som om at der er en konkurrence mellem partierne om hvem der kan islamisere Danmark mest og flytte flest mulige arbejdspladser væk fra Danmark.

Men det sidste søm til kisten inden Danmarks fulde begravelse kom fra Lars Løkke, som lod sin inkompetente politimester lukke op for flygtningestrømmen til Danmark, fordi han selv var ude at drikke sig fuld med de fine.

I SIAD glæder vi os til den kommende retssag mod de landsforræderiske politikere, der ser det som deres hovedformål at køre Danmark i sænk, så deres store forkromede projekt, EU-superstaten, bliver til virkelighed, således at de ikke længere kan retsforfølges for deres gerninger.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

One comment

  1. Sofus

    Der var nogle der engang skrev : ” Ved LOV skal land ledes “.

    Bare synd at dem der leder landet ikke kan laese og forstaa Grundloven.