DR giver teten op til polarisering af Danmark

Anders Stegger DR medarbejder bl.a. kendt fra programmerne hvor man jagter forretningsfolk i skjul. Altid nemt at sparke på dem der ligger ned, må være Steggers motto.  Her ser man ham i sin yndlingssituation legende verdensmester med det fulde overblik

Anders Stegger DR medarbejder bl.a. kendt fra programmerne hvor man jagter forretningsfolk i skjul. Altid nemt at sparke på dem der ligger ned, må være Steggers motto.
Her ser man ham i sin yndlingssituation legende verdensmester med det fulde overblik


P3 værten Anders Stegger/stikker’s udtalelse har givet startskuddet til polariseringen af Danmark. Han udtalte følgende i et P3 program, efter han havde været inde og tjekke og fortælle lytterne, hvem der stadig annoncerer på Den Korte Avis:

»Nu er der jo altså blevet gjort opmærksom på det. Så kan det være, at der ryger et par annoncer mere, ellers kan man jo altid gå ind og lige tjekke denkorteavis.dk, og så lige kontakte de respektive firmaer på deres Facebook-side.«

Det er helt utilgiveligt at manden ikke er blevet fyret øjeblikkeligt for at bruge den offentlige kanal DR, til at sprede sine egne politiske holdninger og at dæmonisere Den Korte Avis og at skubbe til polariseringen af den danske befolkning.

anders-stegger_mor_hellesteggerStikker har på sin FB-side annonceret for sin mor, der flytter fra Norge, og skal finde en lejlighed i Danmark. Opslaget er et par måneder gammelt, så vi må formode hun har fundet en lejlighed.
Hvad ville Stikker sige til, at vi bad ejeren, hvor hans mor bor, om at sætte hende ud, fordi hun har en søn der ønsker at ødelægge Den Korte Avis og dele Danmark op i rigtige og forkerte holdninger, rigtige mennesker og forkerte mennesker?

Det er nok ikke noget som eliten og de politisk korrekte skal ønske sig, idet vi er rigtig mange, ja endda flest, der deler holdning med Den Korte Avis.

3 comments