Endelig igen Merry Christmas i USA

merry-christmas
Bravo Trump, nu bliver der endeligt gjort op med den politiske korrekthed, som længe har forgiftet det amerikanske folk.

I USA har man også en elite som her, der mener at der findes rigtige og urigtige meninger, rigtige og forkerte mennesker.

Derfor har forretningsdrivende i lang tid ikke skrevet “glædelig jul” i deres forretninger eller ønsket deres kunder det, men istedet brugt det religiøst-neutrale ord “happy holidays”. Trump gider ikke længere denne politiske korrekthed og tagen hensyn til de tilløbende muslimer i USA, så nu er det igen tilladt at sige glædelig jul!

Det gør ihvertfald min jul lidt gladere at vide, at der nu snart findes en mand på præsidentstolen i USA, der tør at gøre op med islam på amerikansk jord.

TV2 skriver her historien, som om det skulle være helt forkert at sige glædelig jul igen. Typisk løgnemedie som alle er på elitens side:
http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-12-11-trump-med-kontroversiel-erklaering-nu-maa-i-sige-glaedelig-jul-igen

Anders Gravers

2 comments

  1. Holger Danske

    Jeg fryder mig helt ud i storetæerne over, når Mr. Trump tager fat i de politisk korrekte idioter og taler dem midt imod. Det er fryd, og må det komme til at danne skole i Europa, hvor dette uvæsen florerer helt vildt.

  2. Sofus

    En rigtig Glædelig Jul og et Godt Nyt År til Anders og alle der er med i SIAD. Husk nu at “Julekagen” ikke må få den håndfuld CEMENT som der er mange der prøver at putte i den. Det kan Danmark ikke klare. Længe leve en REN Danmark.