Kynikeren Merkel

berlinmerkelterror

Kynikeren Merkel der har det politiske og moralske ansvar for terrorangrebet i Berlin, står her med krokodilletårer.

Frau Merkel spiller russisk roulette med sin befolkning og nu står hun med krokodilletårer i øjnene.

Hvor er det klamt og frastødende at høre Merkel stå og sige “det er frastødende hvis gerningsmanden er en flygtning, der har nydt vores sikkerhed”

I SIADs øjne er hun bagmand for terrorangrebet. Ikke sådan at hun har planlagt det eller udført det, men hun har det politiske ansvar for at lukke 1 million mennesker ind i et land, uden at vide hvem de er og hvilken kultur – eller anti-kultur – de bringer med sig.

Men fru Merkel tager ikke det politiske ansvar, hun står bare med krokodilletårer og taler om dem der ikke er her mere. Nej frau Merkel, de er her ikke mere på grund af dig og resten af væmmeligboerne i Tyskland. Ikke engang det moralske ansvar påtager du dig for at have lukket alle disse anti-demokrater ind i landet.

Håber dette er enden på fru Merkels politiske karriere. Og håber snart at se AfD Alternative für Deutschland på magten og at de så smider terroristerne og velfærdsmigranterne ud af Tyskland. Det vil også gøre Danmark et meget sikrere sted.

One comment

  1. Sofus

    Tyskerne og Danskerne kan altså ikke være det bekendt…………..når nu alle muslimerne er så kede af at være i landet, så lad dem da rejse hjem hvor de kommer fra. Muslimerne får penge og rent tøj samt mad, ja , det er helt iorden, men de har sådan en hjemve at de går over gevind. De savner kamelerne , fåerne og for nogle, grisebasserne. Kan man ikke få nogle billige billetter til toget. ?? Det er så synd for dem at de skal lide i lande de ikke kan lide.