Den gamle mand fra havet og den faktaresistente væmmeligbo

Udsendelsen viste, at venligboere ikke altid er venlige, ihvertfald ikke når de taler med danskere. Her væmmeligboen og forfatteren Mads Nygaard.

Udsendelsen viste, at venligboere ikke altid er venlige, ihvertfald ikke når de taler med danskere. Her væmmeligboen og forfatteren Mads Nygaard.


I aftes blev DR1 dokumentaren Patrioten og Venligboeren vist.

Nogle på vores side er ved at rose DR til skyerne for at sende et sådan program. Det viser jo hvor gal propagandaen er på DR, når man kan kalde programmet fantastisk, fordi det for en gangs skyld næsten nogenlunde objektivt viser to personers meningskamp.

Programmet skildrer blot en dygtig debattør som Nils Tvilling, der klart vinder kampen, fordi han er et vidende individ, der ikke kunne sættes i bås, som venligboerne plejer at kunne og fordi at Nils Tvilling tog ham i at låse sit hus og spurgte hvorfor han gjorde det.
Det blev senere brugt af Nils i debatten, hvor den rablende gale venligbo mente, at grænsen skulle stå åben, så enhver muslim kunne komme rendende hertil. Det der var vidunderligt var, at Nils Tvilling uanset hvad kunne jorde følelsesmennesket forfatteren og væmmeligboen Mads Nygaard. Han sørgede for mere end én aha oplevelse for væmmeligboen.

Det der gjorde størst indtryk på væmmeligboen, var at han hørte fra hestens egen mund, altså imamen fra Grimhøjmoskeen, at rettroende muslimer vil have sharialoven indført og at sharialoven står over, hvad mennesket mener er rigtigt.

Den anden aha oplevelse var at hans egen muslimske ven løj overfor ham, da muslimen svarede på Tvillings spørgsmål om, hvad han mente stod højest, grundloven eller sharialoven. Selvom venligboen i et af sine følelsesudbrud slog i Nils Tvillings Gangsøbord og sagde at det var for dårligt, at han kaldte hans ven som han havde kendt i to år for løgner, så faldt ti-øren nok senere for følelsesmennesket og væmmeligboen, når han kom til at sidde alene i sit låste hus med sin dumme bøllehat.

Se selv programmet og nyd det:

http://www.b.dk/kommentarer/i-2017-vil-jeg-lytte-og-tale-med-alle-og-laere-og-blive-klogere

3 comments

  1. Michael Unna

    Prøv at læse JP dags dato, hvor en forvirret Thomas Johannes også flagre rundt i sin egen moral (under Debat), og prøver at dele sol og vind lige….en del tåbelige moralister, som kalder på viden og fakta, men holder sig langt væk fra selv samme værdier i Deres pil rådne moral. Faktisk underholdende, når de ender som en parodi på dem selv.

    • Martin

      Ja, endnu en af disse personer der tror, at kun den selvbestaltede elite har de rigtige svar på alting, og at andre selvfølgelig kan se det rigtige heri, og hvis ikke, er man ude på et ‘skråplan’!