Igen masseovergreb på kvinder, denne gang Østrig. Næste gang ….?

rapistsPolitikerne i Europa har valgt ikke at se problemerne i øjnene. De tror at man kan udkommandere politibetjente efter skaden er sket.

Forrige nytårsaften blev utallige tyske kvinder voldtaget og sex-chikaneret i Köln af politikernes gæster, de såkaldte flygtninge. Når så skaden er sket og kvinderne ikke fik hjælp – bortset fra en enkelt østeuropæisk kampmester, – så udkommanderer politikerne næste nytårsaften – altså den der lige har været her – 1500 politibetjente.

Der blev så heller ikke nogen ballade, men så lang tid at man ikke tør tage ved ondets rod – og det er tilløbende muslimske demokratianalfabeter, folk der ikke passer ind i et samfund der befinder sig i det 21. århundrede, – så opstår problemet bare et andet sted.

Denne gang var det i Østrig, hvor muslimerne spillede deres sindssyge voldtægts-game ,der går ud på at isolere kvinder fra den gruppe de befinder sig i, for derefter at forgribe sig på dem. Men næste gang kan det være København eller Herning.

Problemet er ikke for lidt politi, problemet er for mange tilløbende muslimer og hovedproblemet er vores politikere herhjemme og i EU, der åbenbart ønsker denne dødsspiral vi befinder os i, for ellers havde de vel stoppet det.

Så på tide at stoppe vores politikere og alle de væmmeligboere der taler for denne invasion af demokratianalfabeter uden tanke på eget land og befolkning.

Iøvrigt mener SIAD, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Læs her fra TV2 hvad der skete i Østrig. Når det kommer fra et dansk løgnemedie, er virkeligheden værre end det der står:
http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-01-05-nye-nytaarsovergreb-paa-kvinder-har-aldrig-oplevet-noget-lignende