Terrorangreb i lufthavn i Florida

Esteban Santiago da han var i militæret. Her ses han gøre "en-finger" tegnet, ISIS varemærke.

Esteban Santiago da han var i militæret. Her ses han gøre “en-finger” tegnet, ISIS varemærke.

Så har 2017 set sit andet terrorangreb fra ISIS’ hånd. Først Tyrkiet, nu Fort Lauderdale i Florida som det andet.

5 mennesker er dræbt, 8 er på hospitalet efter dette infame terrorangreb.

Broward Commissioner Chip LaMarca fortalte kanalen CBS4, at terroristen Esteban Santiago var passager på et canadisk fly, hvor han lovligt havde tjekket sit våben ind som bagage, fordi han havde en våbentilladelse til at bære skjult våben.

Chip LaMarca fortalte at han modtog sin bagage ved bagagebåndet for derefter at gå ind på toilettet, tog våbnet op af sin nyligt hentede bagage og ladede det. Herefter gik han ifølge rapporterne ud fra toilettet og begyndte at skyde på folk der ventede på deres bagage.

Kilder ved politiet har fortalt CBSNews at han i november 2016 var kommet ind på FBI kontoret i Anchorage AK, hvor han påstod at han var blevet tvunget til at kæmpe for ISIS. Han blev efterfølgende sendt til et psykiatrisk hospital efter politiet var blevet tilkaldt.

I 2011 eller 2012 var han mistænkt for besiddelse af børneporno. Tre våben og en computer blev beslaglagt, men beviserne var for få til at retsforfølge ham.

Trods FBI og politiets kendskab til terroristen, fik han lov til at udføre dette terrorangreb.

Kilde: Geller Report

3 comments

  1. Michael Unna

    (Man kunne f.eks henvise til dengang Abu Laban kommenterede Poul Nyrups nægtende møde med Salman Rushdie, med ordene. – Han har overhovedet ikke kontrol over sit land- med et grin.)

  2. Michael Unna

    Ellers forudsiger jeg at Imamerne nu begynder at organisere folk til voldelige aktioner på forskelligt plan…præcist som f.eks Lars Hedegaard har forudsagt før (Lavintensitetskrig). Der har været en tv udseendelse om Imamernes optræden og hvad der ellers præcist foregår på mooskeplan, men det har jo ingen politisk konsekvens, og medierne hyler stadigvæk politisk leflende korrekt for denne modbydelige religion. Så mit bedste råd – da parlamentarikerne er påfaldende ligeglade, sammen med medierne (kan jeg tildels godt forstå, hvad fanden skal de berette, som ikke allerede er berettet, og hvis det ingen konsekvens har så……bliver det mainstream bla bla). Organiser jer også på mere forsvarsvenligt plan (Støt FET og PET) det i kan. mvh Michael Unna

  3. Michael Unna

    Ja når man lefler for det som man sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af, så kan den slags jo let ske. Må desværre sige det ikke kommer som en overraskelse for mig. Man overbelaster efterretningstjenesterne med både ukontrolleret indvandring, og leflen for det de skal modarbejde. Det største problem er efterhånden ikke muslimerne, men den politiske (korrekte???) fejhedsmoral, og selvmodsigelse. -Men det er selvfølgelig ikke Islam der er problemet, og dem som påpeger det er blot højreekstremister (eller det er USA og Israels skyld det hele)- ….sidste sætning et udslag af sort humor……..hvis nogen skulle være i tvivl. 🙂 🙂 🙂 (God weekend trods alt). mvh Michael Unna