DR’s røde lejesvende på P1 hader stadig Israel

På kun 22 sekunder efter dette øjebliksbillede hvor lastbilen rammer soldaterne, er terroristen død. P1 rejser tvivl om de israelske soldaters mod - ikke kun én gang men tre gange.

På kun 22 sekunder efter dette øjebliksbillede hvor lastbilen rammer soldaterne, er terroristen skudt død. P1 program rejser tvivl om soldaternes mod, fordi de løber da deres kammerater bliver ramt.

HELT oppe i det røde felt.

Jeg var på vej hjem i bil og sad og hørte P1, da man kom ind på terrorangrebet i Jerusalem. Man interviewede en dame bosiddende i Israel ang. terrorangrebet, men hun havde kun hørt om terrorangrebet igennem andre, hvilket var tydeligt.
Hun fortalte bl.a at der var en stor debat om hvorfor bevæbnede soldater løb væk fra lastbilen, da den påkørte en flok soldater der var på vej ud af en bus.

Det er ikke rigtigt hvad hun siger. Soldaterne er tydeligvis på vej ind i bussen og ikke væk fra den.
Journalisten blev igen og igen ved med at spørge om, hvad det var for noget, at bevæbnede soldater løber væk fra et angreb istedet for at skyde tilbage, selvom den udspurgte var videre i andre forkerte beretninger om angrebet.

Journalisten har ikke meget forstand på krigsførsel. Hvis de alle havde åbnet ild, så var der mange israelske soldater, der var faldet for egne kugler. Tæerkrummende.
Både journalisten og den adspurgte skulle tvinges til at se videoen af angrebet og så vil man forstå, at det ikke er minutter man har til at reagere på, men splitsekunder.

Personligt synes jeg det er helt fantastisk hurtigt at man på ca. 22 sekunder får analyseret og elimineret tanken om uheld og derefter reagerer og får skudt terroristen.

Tankevækkende hvor iskolde P1 damerne var overfor den kendsgerning at fire unge menneskers liv var slut og alle dem der sørgede over dem havde mistet dem for evigt. Det eneste de kunne svinge sig op til var at nogle soldater havde løbet. Anderledes lyder det når en muslim er kommet til skade på Vestbredden og har brækket en negl, da kan man mærke på journalisternes overstrømmende medfølelse at den er ægte. De kan få en brækket negl til at være værre end 4 unge menneskers død, brutalt myrdet af en terrorist med IS-sympatier.

Den adspurgte fortæller også at der ikke er nogen beviser på at han skulle have tilhørt IS, trods den Israelske regering siger det. Damen fortæller at forældrene til terroristen ikke skulle have IS sympatier, men at deres søn var begyndt at gå meget i moske og sidste gang havde han været meget ophidset, da han kom hjem fra moskeen, fordi Trump ønskede at flytte den amerikanske ambassade fra T.A. til Jerusalem. Så P1 damerne får underforstået givet Trump skylden for terrorangrebet.

Det er fuldstændig vanvittigt at P1 kan få lov til at sprede den slags propaganda. Havde man ikke vidst noget om angrebet, havde man troet på de to løgnagtige høns.

Youtube har nu taget videoen af angrebet ned fordi det er voldsomt og udpenslende materiale.

Jeg har set videoen og ved at havde det været i Danmark, kunne det have taget mindst et kvarter før den første patruljevogn var kommet, og hvor mange lig havde der så ikke ligget der?

Anders Gravers

2 comments

  1. Michael Unna

    Vi har frihed til at tage et ansvar for den frihed vi har, men hvis vi ikke tager ansvar for den, mister vi den til imamernes diktatoriske ansvarsløse levned i forhold til friheden.

  2. Michael Unna

    Det som Israel kæmper imod, er vi jo også begyndt at mærke- ligeså langsomt, i den Vestlige civilisation, eftersom at det antallet af Muslimer, som ikke kan tolere den frihed andre lever under, stiger med Deres undertrykkende religion pr risiko. Glistrup mente. pr . demografisk erfaring fra tidernes morgen, at antallet af muslimer skal op på cirka 10 procent i enhver civilisation. Så starter
    terroren. At Dhimmi Radio for Danskere med deres pilrådne moral i følgagtighed overfor muhammedanismen, vil neglisiere terroren, for ikke at – fornærme- muhammedanere, kan ikke undre, og hvis det ikke snart går op for den fri vestlige verden, at Muhammedanismen er det egentlige årsag til terroren i ikke bare Israel, men i det hele taget, så har den ikke fortjent at overleve.

    Men lyt ikke til Dumme DhimmiRadio for Danskere. De har ikke fortjent opmærksomhed. God weekend. mvh Michael Unna