Et menneske er indtrådt som USA’s præsident

trump200117

Pyh, hvilken lettelse. Tænk at det var muligt at bryde igennem de tunge politiske mure. Men det kunne godt lade sig gøre. At få et menneske, et selvstændigt og klarttænkende menneske på en så vigtig post.
Et menneske uden snærende bånd og med en fri tankegang og som er i stand til at have et 360 graders udsyn til verden er trådt til.

En mere end kærkommen forandring fra de talrige indspiste politiske figurer, som har stået i kæde efter hinanden i en indforstået politisk verden uden forbindelse til menigmand/kvinde og det almindelige samfundsliv.
Politiske figurer som ikke længere kan se virkeligheden for bare politisk spin og som er bundet op af komplicerede politiske aftaler, som umuliggør fri tænkning og åbenlyse konstruktive løsninger.

Man kan sige meget om Donald Trump (hvis man har behov for det) godt hjulpet på vej af useriøse og subjektive medier, men han ligger ikke under for hverken medier, politiske analyser, såkaldte eksperter, og andre manipulatorer – som det ser ud lige nu ihvertfald.

At der er sket noget nyt og tiltrængt, kan aflæses på samtlige mediers hadefulde retorik overfor ham. Det er næsten som om man tænker, når de kan svine en person til på en så uhæderlig, subjektiv og børnemobbende måde, så må det være det rigtige valg til posten! For det er jo farligt for dem med en præsident, man ikke kan presse og som ikke går med på mediernes kæphest, globalismen.

Det mest uhyggelige er dog, at alle kritikerne af ham synes fuldstændig upåvirkede af, at et det rent faktisk var FOLKET, der stemte på ham og fik ham valgt til præsident. Det var folkets ønske. Har man bare en lille smule analytisk sans, er det nærliggende at konkludere, at medier, politikere, eksperter og andet godtfolk er helt ude af trit med folket og at de de dybest set ikke respekterer dem en tøddel.

Disse selvophøjede figurer indenfor hver deres felt kan åbenlyst ikke tåle, at folket har fået nok af indspist politik, som behandler stemmekvæget som en flok får, hvilket Trump har gået i rette med. Man fristes næsten til at spørge: Må folkets stemme ikke høres? Var det ikke meningen med at være politiker, at være folkets stemme?

Vi andre som ikke lader os påvirke af mediernes manipulationer ved, at der sidder jublende mennesker i tusindvis rundt om i de amerikanske hjem, som endelig har fået en stemme på en toppost. Deres jubel høres ikke gennem medierne, de har ikke haft nogen offentlig stemme i meget lang tid – indtil d. 21. januar.

Lad os håbe at Trump holder stand og holder ord.

2 comments

 1. Michael Unna

  Jamen det er yderst tiltrængt. Han har ikke én eneste gang leflet for Islam, som alle de tidligere præcidenter. Selv da Hillary under valgkampen hev et forældre par der havde mistet Deres søn i Afghanistan (muslimer), faldt han ikke på knæ for denne religion. Bush brægede i en mooske umiddelbart efter 11 september…….Ikke Trumf. Hjertelig tak for det.
  Jeg håber og tror at han vil samarbejde med Putin, om at hente den olie som USA har brug for af Rusland,…..og så kan den arabiske verden få fingeren…Jeg ved det ikke, men det er mit håb, som jeg tror er mulig. Resten siger sig selv. Hvis det er tilfældet så et 3 foldigt leve for Trumf. Dejligt han er kommet til.

 2. Johannes Juhl

  Ja havde vi da bare sådan et parti her til lands
  Der blev engang sagt om DF at stuerene bliver aldrig
  Og da de så fik stemmer nok så turde de ikke tage ansvar, hvor finder vi mon en mad som Trumf, for tulledalen kommer da aldrig derop igen mon dog
  Han har jo forspildt sin chance, nu spiller han kun med på den evige sang om at vi skal aflevere noget til vores børn. Men hvis det er det de vil aflevere til vores børn, så er det på høje tide vi gør oprør.