Anti-Trump feminazister råber “allah u akhbar”

pussy_allahuahkbar_berlin

Feminister hylder det sorteste kvindesyn i verden, ved at råbe allah u akhbar. De kan ikke længere kalde sig feminister, feminazister passer bedre.

Pussy grabs back-bevægelsen lavede en anti-Trump demonstration i Berlin i weekenden, hvor ca. 400 kvinder dukkede op.
Titlen Pussy grabs back skulle være et modsvar til Trumps udtalelser ang. kvinder, hvor han skulle have sagt, you can grab them by the pussy. Det er ihvertfald sådan, at kvinderne mener, han har sagt. Altså en demonstration mod Trump, fordi de mener, han er en mandschauvinist og racist.

Fred være med den holdning, de må mene hvad de vil. Men hvor det går helt galt, ikke bare lidt galt, men rigtigt meget galt er, hvor en af de venstreorienterede feminister, sammen med en anden feminist, der ligner en beton-lebbe med grønt hår og med megafon, står oppe på en repos og begynder at råbe “allah u akhbar, allah u akhbar”!

Man chokeres i sin grundvold, når kvinderne protesterer mod Trumps mandschauvinistiske udtalelser og at man så bruger ordet allah u akhbar, som betyder at Allah er størst.
Ordene som er blevet udtalt af muslimer, der har dræbt ikke-troende, der har dræbt homoseksuelle og lesbiske; ordene, der er blevet udtalt, mens de forfærdelige terrorangreb i NewYork, Nice, Berlin m.m.fl. fandt sted; ordene, der bliver udtalt, når domme over kvinder, der er blevet voldtaget, bliver idømt fængselsstraf og piskeslag; ordende, der bliver udtalt, når kvinder bliver dømt for utroskab og bliver stenet ihjel eller halshugget, hvis det er i SaudiArabien. Allah u akhbar er også ordene, der bliver udtalt, når lesbiske kvinder bliver hængt fra en kran i Iran for at være homoseksuelle.

Feminazister

Derfor kan man kun sige: det rabler for disse kvinder.
Men måske er det ikke så mærkeligt. Det kunne være Hitlers oldebørn og tipoldebørn, der stod der. Hitler kunne også godt lide islam, han var også imod jøder og han mente også kvinder var fødemaskiner, ligesom islam mener. Er der noget om, at tyskere bare drages af det totalitære? Se den unge kvinde blandt tilskuerne i videoen, der andægtigt lytter til ordende allah u akhbar og smiler saligt.

Ironisk set er det netop Trump, der som en af de eneste verdensledere, for alvor har sat foden ned overfor islam og dens uhyrlige kvindesyn. Det selvsamme kvindesyn som disse vildledte kvinder nu åbenlyst hylder.

3 comments

 1. Michael Unna

  De selvfrelste idioter har ingen medfølelse med de kvinder som lever i et voldtægtsægteskab under slamet, og som bliver truet med liv og helbred af et menneskeafstumpet forhold, imens Deres forældre har købt eller solgt Deres fremtid i aftalt bryllup. En kvindelig (og mandelig) verden helt uden kærlighed. Men alt det rager disse selvretfærdige smatsøer- som åbenbart ser sig gode nok til racistiske udråb imod lederskab bare pga (hvis)hudfarve. Hvis det stod til mig skulle netop de ikke have nogen juridisk beskyttelse, hvis de blev tvangsgift i slammet. Trods alt. God onsdag. mvh Michael Unna

 2. Johannes Juhl

  Skræmmende
  Men hvad 400 afstumpetede kvinder kan man vel finde ud af 80,5 millioner
  Hvad værre er prøv at se på Berlins indbyggertal det er stærkt stigende hvorfor mon?
  https://www.google.dk/search?q=indbyggere+i+berlin&rlz=1C1LDJZ_enDK503DK531&oq=indbyggere+i+berlin&aqs=chrome..69i57.8724j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  Og det på trods af at det har været faldende indtil 2011. Hvad mon det skyldes jeg gætter på migrant-er som de jo er så glade for dernede
  Frau Merkel ligger jo som hun har redt. Som en af mine venner derover siger det går altid galt når føreren er importeret fra øst