Jyllands Posten (selvfølgelig) med i hylekoret mod Trump: Angriber påstået valgsvindel

Billede fra videoen hvor der i højre side ses en optagelse med skjult kamera.

Billede fra videoen hvor der i højre side ses en optagelse med skjult kamera.

JP: “Ikke skyggen af bevis

Kære medier, her er mere end skyggen af beviset!

Den ene efter den anden artikel mod Trump og hvad han gør (og ikke gør) er at læse inde på J.P. netavis. Det er jo forventeligt, for de er også blevet en del af løgnemedierne qua de er i medejerskab med Politiken.

Nu udskammer de ham igen for at have sagt, at falske stemmer gjorde, at han ikke vandt stemmemajoriteten ved valget. Det er pure opspind, der er ikke skyggen af bevis, bliver der påstået fra JPs side.

Typisk for medier, der er kategoriseret under løgnemedierne, fortæller de kun det, de ønsker folk skal høre og undlader alle de andre informationer.

Med skjult kamera afsløres Clinton-lejren i valgsvindel

SIAD offentliggjorde kort før valget en video, som udstillede de teams bag ved Clinton kampagnen, som bevidst spekulerede i og har orkestreret valgsvindel, for at få Clinton til at vinde præsidentvalget.
Med skjult kamera blev det bl.a afsløret hvordan man havde tænkt sig at få folk til at stemme dobbelt, ved at lade dem stemme i to forskellige stater. Dette var ikke kun tanker og ideer, men tiltag som allerede var aktive og sat igang. I videoen blev det også afsløret, at disse valgsvindel-aktiviteter ikke var noget nyt fænomen. En af hovedmændene bag valgsvindlen har efterfølgende efter afsløringen fået fyresedlen.

Denne ubehagelige sandhed om valgsvindel bag Clinton kampagnen har de danske medier selvfølgelig bevidst ignoreret. Tænk hvilket ramaskrig det havde givet, hvis det var Trump-lejren, der blev afsløret i at have gjort det. Skriget ville stadig være at høre den dag idag.

Se videoen og find ud af om det er Trump eller løgnemedierne, der har ret. SIAD ved godt, hvem der taler sandhed:

Se SIADs artikel om de første afsløringer før valget:
https://siaddk.wordpress.com/2016/11/04/video-nr-2-afsloerer-hillary-kampagnens-plan-om-stemme-bedrag/

Læs JPs artikel:
http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE9313312/trump-paastaar-uden-skyggen-af-bevis-at-millioner-af-ulovlige-stemmer-kostede-ham-flertallet/

2 comments

  1. Michael Unna

    Den tidligere CIA chef John Brennan (som Obama ansatte) konverterede til islam, da han i udenrigstjenesten var udstationeret i Saudi Arabien……….tror da pokker Trumf har fyret ham (Hurra for det). Tror da pokker at USA selv efter 11 september har ført en hovedløs Islam medløbende faktor i mangt og meget (ikke altid).

    Må administrationen vågne op og reagere. Hold da kæft vi har været heldige med at Trumf blev præcident. Fortsat god mandag. mvh Michael Unna

  2. mariaholm

    Så godt du skriver dette og hvad med de mange døde, der har “stemt” og at illegale er blevet givet ret til at stemme? Hvis alt dette trækkes fra valget kan det nok være at hun ikke vandt “the popular vote” Jeg tror Trump får ændret loven, så man naturligvis skal vise ID for at stemme