Terrordrab i canadisk moske: Dobbeltægget sværd for politikere og medier

muslimer_canadiskmoske

Man skal altid være forsigtig, når det gælder muslimer – det har medierne nu også måttet sande.

Efter terrorangrebet på en canadisk moske i går aftes, var de politiske hyklere hurtigt på banen. Værst af dem alle var udenrigsminister Anders Samuelsen som sagde: “en forbrydelse mod menneskeheden”. “Usle typer” står bag.

Hans statsminister var ikke bedre:
“Min dybeste kondolence til Canada efter gårsdagens angreb. Sammen må vi bekæmpe religiøs intolerance”, skriver han på Twitter.

TV2 var hurtig på aftrækkeren med at mene, at det måtte være højreorienterede, der stod bag og begyndte at ligestille det såkaldte højreorienterede terrorangreb med islamisk terror. Ikke noget med proportionelt at tage stilling til, hvor mange muslimske terrorangreb der har været siden 11. sep. 2001. Det er ialt 30.215 angreb med dødelig udgang.

I TV2’s artikel angående terrorangrebet var der også links til at moskeer tidl. havde været udsat for grisehoveder og griseblod.

Så viser det sig til hele den politiske elites store fortrydelse, at gerningsmanden også denne gang råbte allah uakbar, da han skød sine ofre og at det åbenbart er rivaliserende muslimer, der er bag angrebet.

Men nu vil vi ikke komme til hurtige konklusioner ligesom politikerne og medierne. Lad os se hvad de canadiske myndigheder finder ud af.

Videoen herunder viser uenigheden blandt muslimer omkring den pågældende moske:

8 comments

 1. Michael Unna

  Derudover er den terror der er begået i Canada vist en dråbe imod det hav Islam har begået igennem tiden. Også bare i forhold til sidste år. Men ok terror er terror.

 2. Michael Unna

  Jeg kan lige supplere med at BT har en sensationsnyhed om at Grimshøjmooskeens talsmand nægter at fordømme ISIS terror i Syrien…..det kommer jo unægtelig som den helt store overraskelse- lidt i stil med at en videnskabelig afhandling fra RUC fastslår at jorden er rund….Jeg har dog en løsning til mainstreampressen…..Danmark har jo hældt en masse penge i “Dialogcentre” i Cairo og …-trompetfanfare- Damaskus, hvorfra meget kloge forskere kan dialogisere. Måske PET og FET kunne bruge lidt dialog i kampen imod ISIS. ..Bare såån et forslag til løsning til Mainstreampressen. :-). God onsdag. mvh Michael Unna

 3. Anonym

  Det er vidst jer selv som er for hurtig på aftrækkeren. Den pågældende gerningsmand havde ikke nordafrikansk oprindelse men var en fransk-canadisk ung mand. Så det er jo lige spørgsmålet om hvem der tilhører ‘eliten’ – I kan i hvert fald sende denne besked videre til Fox News!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Hej anonyme “someone”. Du mener altså at fordi man har et fransk-canadisk navn er man pr. definition ikke-muslim? Det var en hurtig konklusion. Du ville gøre dig godt som journalist på et sladderblad. Der er blevet råbt allah u akbar under skyderiet ifølge et vidne. Dette er endnu ikke afkræftet. Fransk-canadieren kunne være en af de utallige hjernevaskede konvertitter – du ved, ligesom vi i Danmark har mænd og kvinder med danske navne som er konverteret til islam. Har du tænkt på det? Eller er det for ubehageligt at have med at gøre for dig?

 4. Jensen

  Jeres samarbejdspartner, Frit Danmark-formand Ellegaard, har en anden udlægning. Han kalder det en frihedskæmper-gerning.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Nu er det sådan at de fleste her i landet tror på det vi kalder løgnemedierne. Vi kalder dem løgnemedierne, fordi de tier om hændelser og om forløb og lyver om ting, når det gælder beskyttelsen af islams tilhængere her i landet.
   Hele vores artikel går jo netop ud på mediernes hurtige konklusion og ditto med politikerne.
   At Michael Ellegaard så tror på hvad løgnemedierne siger, som helt klart lagde det ud som højreorienteret vold, er hans sag. Men undskyldt er han, fordi løgnemedierne lagde det ud som om det var højreorienteret terror.