Tryghed i Danmark?

Sådan ser resultatet af undersøgelsen ud mandag aften kl. 20.44.

Sådan ser resultatet af undersøgelsen ud mandag aften kl. 20.44.

Ifølge TV2s meningsmåling mangler 70% af danskerne mere synligt politi og manglen gør dem utrygge.

En modig dansk betjent fra Vestjylland tager bladet fra munden og fortæller om hvor galt det står til. Der er simpelthen ikke politi nok til at tage sig af opgaverne og derfor vælter private vagtværn frem sammen med privatdetektiver i forsikringsbranchen.

Danskerne mangler det synlige politi og at de har tid til at tage sig af den kriminalitet, der bekymrer borgerne.

Politibetjenten siger også lige ud – de kriminelle ved jo godt hvad vi kan og ikke kan, det er politikerne der gemmer sig.

Betjenten har fuldstændig ret. Man har brugt alle politiets kræfter på at lave en såkaldt grænsekontrol, der stikker blår i øjnene på det danske folk, idet de tror der er en effektiv grænsekontrol. Det har sidste år kostet over 80 millioner, når man regner politiets overarbejdstimer med ind i regnestykket. Samtidig får borgere at vide, at hvis der ikke bliver brugt kniv eller våben ved overfald, så kan de komme senere og anmelde kriminaliteten. Politiet kommer ikke engang og så undrer politikerne sig over at vi er utrygge eller prøver at bagatellisere det.

Politi og politikere har også maskeret antallet af voldtægtsager i Danmark og medier vil ikke skrive i en efterlysning af forbrydere, hvem der står bag kriminaliteten. Ordet “unge” dækker efterhånden over kriminelle indvandrere.

Men det bliver meget værre hvis ikke politikerne tør tage ansvaret, så bliver nogle af borgerværnene til direkte militser, der vil stå op imod de overgreb, der sker mod danskerne. Politiet har fået tildelt voldsmonopolet, https://da.wikipedia.org/wiki/Voldsmonopol , men hvis de ikke vil udøve det, er det jo så op til enhver selv at gøre det.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-13-betjent-slaar-alarm-det-er-en-frygtelig-udvikling-hvor-er-politiet-henne