Chokerende nyt

politi_brussel

Efter terrorangrebet på Brussel lufthavn tog regeringen en beslutning om at lufthavnen nu skulle sikres for alvor og ansatte 109 specialtrænede politibetjente, der skulle tage sig af sikkerheden i lufthavnen. Det har båret frugt i dén grad at man fra midt november til midt december 2016 tilbageholdte og anholdte 30 personer under mistanke for at have links til terrorisme eller lovovertrædelser der har at gøre med statens sikkerhed.

Belgien har det største antal syrienkrigere i hele Europa, et sted mellem 350-550 personer ud af et indbyggertal på 11 millioner hvoraf ca. ½ million er muslimer – ifølge officielle tal.
Molenbeek, en bydel i Brussel, er en ren rede for radikaliserede muslimer. De bliver radikaliserede i Frankrig, tager til Syrien og kæmper for IS og tager tilbage til et sted, hvor de kan være i fred uden at myndighederne kan holde ordentligt øje med dem, og det er bydelen Molenbeek.
Myndighederne indrømmer at de ikke har styr på hvad der foregår i Molenbeek, derfor valgte myndighederne at styrke lufthavnens sikkerhed efter terrorangrebet.
Vi andre kan så ikke ånde lettet op, da terroristerne selvfølgelig finder andre lufthavne der ikke har samme form for sikkerhed.

Det er hårrejsende at tænke på, hvor mange ting der bliver skjult for os angående terror. Vi befinder os nu midt i februar og får først nu at vide, at 30 personer er anholdt på bare én måned under mistanke for terror i Brussel lufthavn alene. Det er 1 person pr. dag.

Det er en farlig udvikling at stat og medier lægger låg på informationer som dette. Det gør at befolkningen ikke kan tage stilling til om politikerne gør det godt nok og dermed stille dem til ansvar. Vi almindelige borgere går åbenbart med tikkende bomber ved siden af os uden at være informerede i EU’s multikulturelle helvede.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

3 comments

 1. Johannes Juhl

  Hvor mange syrienkrigere har vi mon her
  Det har vores grænsekontrol jo slet ikke styr på, her kan man jo bare læbe eller blive kørt over hvornår som helst det er jo hullet som et si
  Jeg tror heller ikke helt på de officielle tal med at der kun er kun er ½ mill muslimer i Belgien
  Det slår ihvertfald ikke til her ud af en befolkning på 5,5 mill og hvem de er og hvor de er det ved myndighederne heller ikke vi ser dem jævntligt på togstationen 4-6 stk der skal have tigget to kbk og har rede danske penge i bunter i baglommen Og for det meste med det første morgen tog herfra.
  Politi og efterretningsvæsnet pet aner jo ikke hvad der foregård

 2. Sofus

  Det er “sørgeligt” at læse at broderen til Diktatoren i North Korea er blevet likvideret med gift nåle. Mon det kan ske til kriminelle Muslimer. ??? Det er en hård verden vi lever i.!!