Vi er vidne til en taktisk journalistisk manipulation for at påvirke befolkningerne i Europa til at hade nationalfølelse

manipulation_globalisme_sort

Der er efterhånden mange der undrer sig over, at Donald Trump udsættes for angreb fra journalister igen og igen. Man kan ikke åbne et nyhedsmedie på nettet eller bladre i en avis, uden han bliver kritiseret sønder og sammen.

Kigger man på det udefra uden at lade sig suge ind i hysterikken, virker det temmelig grotesk og helt ude af proportioner. For journalisterne har overhovedet ikke noget at have det i. De maler sammen med andre journalister og nyhedsbureauer i Europa et billede op, som de præsenterer for Europas befolkninger, et billede som man med rette kan spørge overhovedet har nogen hold i virkeligheden.

I USA blandt den brede befolkning er stemningen en helt anden. Her er rigtig mange glade, ja ligefrem lykkelige over, at de nu endelige har fået en præsident, som holder hvad han lover. Det er kun blandt de de mest hørte medier som CNN, NY Times, Washington Post og deslige at kritikken hagler ned over præsidenten.

Hvorfor skal Trump partout fremstilles som en ren djævel, der åbenbart skal frygtes mere end muslimske terrorister og endeløs flygtningestrøm, der ikke ser ud til at få nogen ende?

Konklusionen er til at gennemskue. Man har fra central journalistisk side besluttet sig for, at alt hvad der hedder nationalfølelse og nationalisme eller på godt dansk fædrelandskærlighed, er af det onde og skal bekæmpes. Man mener også at befolkninger skal styres – og styres i den “rigtige” retning vel at mærke. Den rigtige, den som medierne og de store multinationale kræfter samt den politiske elite mener, er den rigtige, forståes. Den samlede presse og den politiske elite har nemlig ophævet globalismen til en gud og som redningen for hele verdens folk. Globalismen er løsningen på alle verdens problemer ifølge de største medier i Europa og i USA.

Stort set alt hvad Trump står for, er det modstatte. Han ønsker at værne om Amerika, værne om sit folk ved at sortere i hvem man ønsker skal bosætte sig i landet, skabe tryghed og arbejdspladser, altsammen for at sikre fremtidige generationer et frit og trygt liv.

Han har samtidig ansat sin nære familie som støtter og rådgivere. Det er ganske uhørt mener pressen. Ja det er nærmest en skandale. Hvorfor det om man må spørge? Han er netop ikke syltet ind i det politiske spil og bundet op af en grå rand af rådgivere og spindoktorer, som fortæller ham hvad han skal sige og gøre på alle tidspunkter og som ser ham mere som en kransekagefigur, der blot spiller de kort den grå masse giver ham. Han er netop selvstændigt tænkende og vil ikke blot være endnu en i rækken af præsidenter, som blot gør hvad globalister og meningsdannere ønsker. Derfor har han sin familie, dem han stoler på, tæt ved sin side.
Og der har vi problemet for pressen og globalisterne. Han er ikke en fingerdukke som kan manipuleres med. Og dermed er den ingen kontrol med ham, mener man. Han gør hvad folket har ønsket, ikke hvad medierne og eliten har besluttet sig til er det rigtige. Det er jo forfærdeligt.

Og for at undgå, at vi i Europa skal favne nærmiljøet og det fædrelandskærlige fremfor globalismen, ved at blive inspireret af begejstringen fra Trumps vælgere og hans politiske resultater, skal vi fyldes med opmalede billeder, manipulationer, direkte løgne, ironisk distance, latterliggørelse, børnehaveretorik og frygtdyrkelse, i forsøget på at plante aversionen mod ledere af denne type i Europa. Man forsøger helt bevidst at så kimen i befolkningerne til modstand mod de folk, der modigt måtte stå frem og kræve en kontrol og beskyttelse af de enkelte lande. De skal dæmoniseres.

Konklusion: Europæiske medier latterliggør, håner, ynker og umenneskeliggør Trump, for at vise hvad der sker, hvis man sætter sig op mod den globale dagsorden og dermed tror de, at de kan undgå europæsike versioner af Trump. Men de tager fejl, hvilket de finder ud af inden året er omme.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).