17-årig muslim stikker sin lillesøster med kniv, mens hun sover

kniv_blod_header

Forsøg på æresdrab i Frankrig, Loire-Atlantique:

En 15-årig pige vågnede kl. 6 onsdag morgen ved at storebroderen havde hamret en kniv i hende lige under skulderbladet, hvor han åbenbart troede hjertet sad.

Grunden til forsøg på æresdrabet var, at den tjetjenske pige har en facebook-konto, går i jeans og har en fransk kæreste.

Det strider mod storebroderens tro, så derfor forsøgte han at slå hende ihjel. Det lykkedes dog ikke, idet faderen vågnede af datternes skrig, fik sønnen væk og kørte datteren på hospitalet.

https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/un-jeune-de-17-ans-poignarde-sa-petite-soeur-dans-son-sommeil-pour-une-histoire-d-honneur-bafoue-1487266029

One comment

  1. Sofus

    Hvorfor har Europa uddannet så mange dumme Politikere. ??? Eller vent lige lidt………………..måske er det den anden vej, hvor det er vælgerne der er uddannet dumme. Det er dem der råber højst der holder kæft…… og dem der råber længst der ikke siger noget. Se, vi er ved at fatte sagen. Er det ikke en dejlig verden vi lever i. Bare betal……….der er huller nok til at putte dem i. Støt SIAD. De vil noget.