Politikernes inviterede mordere iblandt os

Det er manden i den røde cirkel som er kommet til Sverige som asylansøger.

Det er manden i den røde cirkel som er kommet til Sverige som asylansøger. Han kom fra Italien som ulovlig immigrant op igennem Europa til Sverige, så denne blodbestængte morder kan have siddet ved siden af dig eller nogen du holder af i en dansk togkupé.Og han er kun én ud af rigtig mange. Det ses tydeligt på billedet at soldaterne har været udsat for tortur, inden de på billedet nu venter på at blive skudt.

Muslimsk asylansøger dømt i Sverige for at have deltage i henrettelsen af 7 mænd

Manden tilhørte en gruppe af tidligere narkosmuglere som nu kaldte sig en islamisk oprørsgruppe ved navn Suleiman Kompaniet.

Udåden fandt sted i Syrien i 2012, hvor man havde fanget 7 soldater fra Assads sikkerhedsstyrker. Man kan tydeligt se på billedet, at de har været udsat for turtur, før asylansøgeren og hans venner skyder dem.

Manden har lige fået livstid i Sverige for udåden. Han kom til Sverige i 2013 og fik i 2016 bevilget asyl. Han kom illegalt ind i Italien hvilket har gjort at de italienske myndigheder har været med til at få sagen frem i lyset.

Denne historie er grunden til at vi ikke kan have vores grænser til at stå åbne og ej heller finde os i den lemfældige undersøgelse af de såkaldte flygtninge vi får herop. Bare én historie som denne burde være nok til at lave et totalt migrant- og asylansøgerstop, ganske som Trump foreslog i USA, indtil vi finder ud af hvem vi allerede har i dette land. Og indtil vi har fundet ud af hvem de er, skal de opbevares på sikrede steder uden omgang med den danske civilbefolkning.
Vi mangler politikere herhjemme der gør op med den vanetænkning ang. hvordan man håndterer sikkerhedsspørgsmål i Danmark. Den er alt for lemfældig. Vores forfædre ville ryste på hovedet af det.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Kilder: Geller Report, Daily Mail