DET SER UD TIL AT VORES POLITIKERE HAR SOLGT OS

Regeringen planlægger at nedlægge grænsekontrollen først i juni trods de ved, at der er næsten 6 millioner migranter på vej ind i Europa i 2017 alene!

Det er en katastrofe. Vores politikere har solgt vores fødselsret væk til EU, som nu ønsker at oversvømme Europa med migranter.
Planen var, at det allerede skulle have været sket i 2012, da EU havde lovet landene omkring Middelhavet, at de ifølge den nye Euro-Med. Union frit kunne rejse ind i Europa og bosætte sig hvor de ville. Det gik i vasken for dem pgra det såkaldte arabiske forår. Nu sluser de dem så bare ind og kalder dem flygtninge.

Det kan blive et katastrofe-år for Danmarks beståen, hvis politikerne ikke vil sikre vores grænser.

Giv et like til FB-siden og vær med til at fortælle politikerne, at vi ønsker at passe på vores grænser: https://www.facebook.com/Mobilisering-til-gr%C3%A6nsekontrol-n%C3%A5r-regeringen-ikke-vil-1627920170557230/

migranter_motorvejMEDIE: HEMMELIGE DOKUMENTER VISER AT SEKS MILLIONER
FLYGTNINGE VIL SØGE MOD EUROPA I ÅR. LÆS MERE HER

 

2 comments

  1. Michael Unna

    ja politikerne har solgt os, eller også vil de ikke være det nationale ansvar bevist, men ok. så må vi jo gribe til selvtægt for at beskytte os- hvilket valg har vi ellers, når dem der er valgt til ansvaret ikke vil være ved det?

  2. Pingback: SÅ MOBILISERER VI TIL GRÆNSEKONTROL, NÅR REGERINGEN IKKE VIL. | Stop Islamiseringen Af Danmark