Vi skal ikke have færre muslimer til Danmark, kære DF!

Vi skal ikke have færre muslimer til Danmark, kære DF!
Vi skal slet ikke HAVE nogen!
Og dem vi har skal smides ud af landet øjeblikkeligt!


Klik på billedet og læs artiklen fra BT

OBS: Ovenstående statusopdatering på facebook kostede Anders Gravers en blokering på 5 dage, hvor han ikke må poste på facebook. Han skrev også en kommentar under opdateringen, der måske var medvirkende til det:

“Med de penge vi sparer ved at sende muslimerne hjem og nægte at tage flere, kan velfærdsstaten indføres med fuld hornmusik igen. Der vil blive masser af penge til sygehuse og ældrepleje, man kunne indføre de gamle dagpengeregler, ja man kunne såmænd indføre fri fredagsbar på hvert gadehjørne og der ville såmænd være penge i overskud.”

3 comments

 1. Sofus

  Alle Danskere skulle læse dette her : 1952 Mc Corran – Walters Act. Den kan findes på nettet. Bare få fuld damp på kedlen.

  • Johannes Juhl

   Og nej jeg er ikke nazist men REALIST
   Det kan ikke være rigtig vi skal bruge over 16 milliarder på migranter ( velfærdsturister ) medens vores egne som alle dage har betalt skat af hver en krone de har tjent, skal på sulteløn/kontanthjælp som ingen kan leve af.
   Vores ældre pleje og sygehusvæsen ligger i ruiner samtidig.

 2. Johannes Juhl

  Det beviser jo igen igen at FB kun er de autonome og deres tilhængere.
  Godt jeg ikke er der og jeg kommer det heller aldrig man kan ikke slå en forkert fis før det er ude overalt.
  Nej hvis man skal have noget ud så ring, sms eller mail, så ved man hvor det er.
  Pressen har jo også bestemt at hvis man vil deltage i deres debat så er det FB men vi er da ret mange som ikke bruger dette så hvilken mening det Danske folk har kan ikke måles på det heldigvis. Selv om pressen tror det.