TV2 bruger venstrefløjens guld-fugl til at sprede propaganda for sig

Holland tog et vigtigt skridt i den rigtige retning med mindre globalisme og mindre islamisk indvandring. Alligevel bliver valget vendt helt på hovedet i det danske propaganda-medie TV2

Helle Thorning Schmidts spindoktor Noa Redington, manden der blev kendt for sin tårnhøje løn som regeringens spindoktor ved at få over 1 million kr. om året, har TV2 nu sat til at være ekspert på valget i Holland. Han siger som et statement i artiklen at “Holland sagde nej til højrepopulismen”

Kendt magen til vrøvl. Her ser vi hvordan venstrefløjen altid forsøger at gøre sort til hvidt og hvidt til sort. Det minder meget om George Orwells 1984 hvor statspropagandaen har bestemt at krigsministeriet hedder kærlighedsministeriet og sådan går det derudad, altid med modsat fortegn.

Selvom guld-fuglen Noa Redington lever i et forgyldt elfenbenstårn, så kan det ikke passe, at han ikke kender virkeligheden, det er simpelthen ren propaganda for at stoppe den nye bølge af anti-globalisme, som nu kommer som en befriende vind henover et fængslet Europa, hvor arbejdspladserne flyver om kap for at lande i Kina eller andre steder, hvor de laver det billiger.

Men her kan propagandisten ikke styre sig, han har aldrig forstået hvad “understatement” betyder for den danske folkesjæl, så han siger hårdt og brutalt at højrepopulismen er stoppet nu og at det også vil få stor indflydelse på Danmark, som kort fortalt nu vil forstå, at vi ikke kan lukke os inde og at globalismen skal redde verden.
Trods det at Geert Wilders gik rigtig godt fremad valgmæssigt, påstår han samtidig, at højrefløjen i Holland nu er udraderet, og selvom Socialdemokratiet nærmest blev udraderet, fastslår han at det gik rigtig godt for regeringspartiet. Løgne, der er til at tage at føle på.

Igen en strategi fra TV2’s side om at spille politisk parti og påvirke danskerne i en globalistisk retning, men alligevel lidt forfriskende med andre emner på TV2 end deres evige miskreditering af Donald Trump.

SIAD konklusion: Valget i Holland viser, at hollænderne (stadig) er på vej mod et stærkere og uafhængigt Holland (Holland Først) og en større skepsis overfor islamisk indvandring. Et godt skridt på vej i den rigtige retning. Til næste valg bliver Wilders premierminister.

Læs TV2’s propaganda-artikel her:

Holland sagde nej til højrepopulismen – det kan det betyde for Danmark

Venstrefløjens guld-dreng propagandisten Noa Redington, der fik over 1 million kr. om året for at være spindoktor for Helle Thorning.