Propaganda fra DR skal overbevise danskene om det gode i at nedlægge Grænsekontrollen

Udsendelsen “Hvor går grænsen” som for nylig blev sendt på DR, viste sig at være et rent propaganda program for at nedlægge grænsekontrollen. Som SIAD har sagt før, så har EU forlangt grænsekontrollen nedlagt i juni og regeringen Har allerede bestemt at nedlægge den.
Nu prøver de at få det til at se ud som om det er til diskussion og fremfører alle gode argumenter for at nedlægge den, bl.a at grænsekontrollen ikke virker og at det koster 269 millioner om året og at der er blevet færre flygtninge.
Ikke ét ord om at Tyrkiet nu overvejer at slippe over 1 million flygtninge ind i Europa fordi de er sure på os og heller ikke noget om at 5 millioner nordafrikanere venter på at komme til Europa og søge asyl.

Se programmet herunder:

DR1 Dokumentar: Hvor går grænsen | TV | DR

3 comments

 1. Johannes Juhl

  269000000/500000=528 Toldbetjente der kunne have været ansat til at vogte grænsen som i gamle dag hvor både ind og ud rejse blev kontroleret samt der blev gået langs med grænsen.
  Samtidig kunne vi have fået 528 mand mere i arbejde.
  Hvor tåbelig er politikkerene egentligt kan de ikke regne.Det er simpel hovedregning

 2. Michael Unna

  EU er et jordfjernt monster, som overhovedet ikke bekymre sig om dets borgere, men som med en diktatordirektivkommision lovgiver hen over hovedet på demokratisk valgte nationaleparlamenter. Tillykke med England, som kan frigøre sig fra det uhyre. At “Selvvalgte DhimmiRadio for danskere” reklamere for ophævning af grænsekontrollen beviser Deres fjernhed fra den befolkning, som den burde repressentere, med den masseindvandring der i dag er kommet. Må jeg foreslå at DR,s licensbevillinger beskæres i takt med omkostningerne til indvandringen stiger. God torsdag. mvh Michael Unna

 3. Johannes Juhl

  EUnionen er et pokkers godt eksempel på ‘nogen’, der gerne vil styre medierne.
  Hvor heldie er de i UK de slap ud i dag
  Må det være vores tur næste gang 🙂
  Og næsten alle vores politikker er jo kun marionet figurer for EU. og frau Merkel