SIAD KRÆVER MUR MELLEM TYSKLAND OG DANMARK

Med 5 millioner migranter på vej mod Europa, og EU’s manglende vilje til at passe på dets grænser, kræver SIAD, at der bliver opført en mur mellem Tyskland og Danmark. Tyskland kommer til at betale den, for det er dem der slæber dem til Nordeuropa. Så kan de selv beholde dem.

Og hvis Sverige vil have flere migranter, må de lave en luftbro mellem Sverige og Tyskland. Det er slut med migrantpassage i Danmark.

6 comments

 1. Michael Unna

  Lige nu hetzez der imod Trumf fordi han ikke gav håndtryk til Merkel (derimod til Løkke), hvilket vel er en selvfølge alt den tid, hun mente det var vigtigt at fremhæve de fælles værdier, som de to lande skulle være bygget på (Åbenhed og demokrati). Senere gav de hinanden håndtryk. Trumf har tidligere fremhævet at hendes udenrigspolitik har været en katastrofe for tyskerne…Det har han jo ret i. Så selvfølgelig var der ingen grund til at give hinanden hånden på hendes opfordring.

  Forskellen på stasimuren, og SAID,s (og tildels også Trumfs forslag om en mur til Mexico) er at Stasimuren skulle holde mennesker som søgte frihed indenfor det totalitærer Stasi,s samfund, imens muren til Tyskland, skal holde totalitære islamiske hoveder væk, så vi kan nyde vores frihed i fred for dem, og også at vi søger ansvarsfuldt at forsvare den frihed vi har imod den uansvarlige tyske indvandringspolitik. Merkel er og bliver Europas katastrofe.

 2. Falk Kristiansen

  Det er et oplagt sted at begynde – ingen transit for hverken migranter eller flygtninge på vej til Sverige.

  En mur mellem os og Tyskland – jo tak – men det kommer ikke til at ske på denne side af en krig. Vore politikere vil end ikke sikre en ordentlig grænsekontrol – så en Trump mur er nok en kende tidligt at tale om.

 3. Johannes Juhl

  269000000/500000=528 Toldbetjente der kunne have været ansat til at vogte grænsen som i gamle dag hvor både ind og ud rejse blev kontroleret samt der blev gået langs med grænsen.
  Samtidig kunne vi have fået 528 mand mere i arbejde.
  Hvor tåbelig er politikkerene egentligt kan de ikke regne.Det er simpel hovedregning
  Men med en mur så er der jo bare 15 grænseovergange som skal bevogtes 15* 6 = 90 så om der også skulle ansættes 100 mand ville prisen blodt være 5000000 en besparelse på 264000000
  Det er så bare ærgeligt for de 428 der ikke kan få arbejde der.

 4. preben clausen

  det tør de kujon agtige politiker ikke selvom der vil være et stort flertal for det