Krigen, som ingen tør nævne ved navn, fortsætter

Engelsk politi skyder kvindelig terrorist under en politi-ransagning mod flere terror-adresser.
Yderligere 4 personer er blevet fængslet på formodning om at de planlagde et terror-angreb.

Denne politiaktion havde intet at gøre med det terrorforsøg, der fandt sted tidligere torsdag, hvor en terrorist blev arresteret ved Westminster med 4 skarpslebne knive. Manden var i forvejen registreret i politiets register over terrormistænkte.

http://www.express.co.uk/news/uk/797620/anti-terror-raid-police-harlesden-road-willesden-north-london-woman-shot

2 comments

 1. Knud Madsen

  Jeg tænkte også det samme, da jeg læste om dette forhold, men mener ikke at have hørt eller set noget om det på DdR. Det undrede mig så heller ikke alverden, da man jo er vant til at sådan noget helst forties.
  Stem NB ved næste givne mulighed!!

 2. Steen Knudsen

  Hvor længe skal vi lade som om, Islam ikke er en krigerisk, totalitær lovreligion/politisk ideologi med udryddelse af vantro og global magt som endemål? Hvor længe skal vi tillade den altødelæggende islamisering at hærge i vores engang så frie, europæiske samfund?

  Islam lader sig aldrig integrere i andre samfund. Islam er skabt med det formål at overtage andre nationer. Midlerne hertil er mangfoldige. Fra åben erobring til langsom overtagelse i det skjulte. Islam er dødsensfarlig for ethvert samfund, som lader Islam slå rod inden for dets grænser.

  Politikernes opgave i forhold til problemet Islam er at fjerne islamisk indflydelse uden at reducere vores frihed!

  Hvor længe tør de nationale befolkninger vente passivt på, at politikerne igangsætter denne proces og bremser den europæiske islamisering?