KAN MAN SAMLE SIG OM NUTIDEN?

For 72 år siden blev Danmark befriet og mørklægningsgardinerne blev revet i stykker.
10.000 danskere kommer iaften til Haderslev for at fejre befrielsen med en kæmpe lysfest, Danmarks største befrielsesevent.
Fint nok, godt arrangement og dejligt at se at folk kan stå sammen om vores fædreland – men kan man stå sammen om at befri os fra endnu en ond ideologi som er nuværende?

Det får vi at se på lørdag, når SIAD holder demonstration for en bevarelse af grænsekontrollen i Haderslev kl. 13, mødested Domkirken, Domkirkepladsen 2, hvor vi går en tur ned igennem Nørregade – en gade som bliver terroriseret af muslimske bander, hvor folk får flasker kastet gennem vinduet og må springe for livet når indvandrere slåsser med jernkøller i gaden. Flere snakker om at flytte fra gaden af frygt for de muslimske bander.

Derefter bevæger vi os ned på demonstrationspladsen Gammelting ved siden af politistationen.

Så det bliver spændende om nutiden kan samle ligeså mange som fortiden kan. Det er ikke sikkert, for de onde nazisters magt ligger tilstrækkelig langt væk i fortiden (72 år) til at nogen frygter den – anderledes er det med nutidens onde ideologi, der er ved at gøre kvinder til andenrangs borgere i eget land og danske mænd frygtsomme, fordi de ikke har den samme flokmentalitet som politikernes inviterede gæster, som er nutidens undertrykkere for frihed og demokrati.

https://www.tvsyd.dk/artikel/haderslev-lysfest-er-danmarks-stoerste-befrielsesfest

One comment

  1. Sofus

    Tak til Anders Gravers bliver den Danske ånd holdt ved lige. Er een af dem der kan huske den 4 Maj 1945 som var det i går.
    Nu er det ikke Holger Danske der skal vågne op………..det er den gæve dansker. Kom nu igang og støt SIAD ved næste valg.