SIADs mening: Danish lives MATTER

Efter hvert terrorangreb messer politikerne som mekaniske dukker: “det har intet med islam at gøre”


Efter endnu et terrorangreb i England kræver Stop Islamiseringen af Danmark – SIAD, at Politiets Efterretningstjeneste får besked af regeringen på at offentliggøre navne og adresser på tidl. Syrienskrigere. Hvis regeringen ikke vil passe på os, må vi selv have mulighed for at orientere os om, hvem vi skal passe på.
Glem datalov og alle andre ting der skulle kunne forhindre dette forslags udførelse, – Danish lives MATTER (Danske liv betyder noget)

Hvis regeringen som ventet ikke vil offentliggøre disse data, kan vi senere holde regeringen ansvarlig for det, når vi igen ser dem stå i TV med krokodilletårer og som en anden mekanisk robot gentage de samme ord igen og igen: “dette er folk som misbruger deres religion, islam er fredelig, vi er forfærdede og dybt berørte”.

SIAD er igennem 11 år blevet kaldt ekstremistiske, fascistiske, racistiske og hvad de venstreorienterede ellers kunne finde på af ord imod os. Trods det at terrorangrebene har regnet ned over os i al den tid, har multikulrede og siddende politikere messet den samme sang hver gang de rigtige ekstremister, fascister og racister har udført et terrorangreb mod et vestligt mål.

Alt i alt tyder det på at hverken venstrefløjen eller vores politikere har lært noget som helst af de terrorangreb, der har fundet sted. Det kommer de snart til.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen af Danmark SIAD

2 comments

  1. Sofus

    Muslimer fortjener bedre end at leve blandt Danskere i Danmark. De vil have det bedre under egne himmelstrøg,og de har helt sikkert hjemve. Hjælp dem !!!

  2. Sofus

    Der er børn som er vokset op og er blevet gamle…… ja, tænk sig engang, det sker. Og de har haft deres meget lange liv totalt ØDELAGT fordi de blev hjernevasket som unge. Og det var med fantasi og en masse løgn. Mon det kan ordnes så børn og unge ikke bliver ødelagt af “religion” som det sker nu. Når de når en alder af 18 kan de selv bestemme om de vil ødelægge resten af livet, men indtil den tid skal de skånes for SVINDEL. Lær dem at arbejde….. hah !!!