REALISME OG MODSTAND


Dag ud og dag ind postes det ene opslag efter det andet opslag omkring kulturberigelsen og alt det negative der følger med, opslag om hvad der burde gøres, hvordan og hvorfor. Ingen er dog uenige i at dette vandvid skal stoppes, MEN ALLIGEVEL SKER INTET ÅR EFTER ÅR.

Vær nu realistiske og tænk over hvad du, jeg og alle andre i virkeligheden kan samles om og gøre. En blodig modstandskamp er ikke realistisk ENDNU, men en gennemtænkt modstand kan startes her og nu og alle, næsten alle kan deltage uden en personlig risiko.

Hvor kommer pengene til finansiering af moskeer, islamiske friskoler og andre kulturbekrigende aktiviteter fra?? DU & JEG BETALER. ??

Førstehjælp består af 3 trin.
1. Stands ulykken ( TRIN 1. Stop med at købe allerede oplyste og kendte halal produkter, stoppe handel med virksomheder der støtter det multi-ISLAMISKE projekt)

2. Overblik. ( TRIN 2. I fællesskab finde frem til de resterende der støtter dette, påbegynd oplysning, kampagner til de uoplyste. Bombarder politikere med oplysning, vi skal lave foldere, skrive artikler, du og jeg skal ud på gaden.)

3. Livredende førstehjælp. (TRIN 3. Tænk selv, jeg skriver det ikke)

TRIN 1 Kan startes her og nu med din hjælp.

HALAL-CERTIFICERING

Efter paragraf 68 er ingen “pligtig at yde personlige bidrag til nogen anden gudsdyrkelse end den, som er hans egen”. Men vi betaler alligevel muslimernes ædegilde og støtter herved vidende eller uvidende direkte islam og terror.
Haribo, Arla, Danpo, Robert Damkjær, Novozymes, Danish Crown og mange mange andre er halal-certificeret, desuden er mange af produkterne slet ikke opmærket, men du betaler alligevel. Halal eller sagt på en anden måde, terror er en milliardforretning. Globalt omsættes der for op mod 9.000.000.000.000 kr. eller 9 billioner kr.

Der findes ingen samlet opgørelse over, hvor mange penge danske virksomheder bruger på halal-godkendelse. Men Landbrug & Fødevarer oplyser prisen for halal-certificering af oksekød:
Kontrolbesøg: 6700 kroner
Eksportcertifikat til Emiraterne (op til 25 tons): 1000 kroner
Øvrige eksportcertifikater (op til 25 tons): 800 kroner
Førstegangsgodkendelse til halalproduktion koster cirka 15.000 kroner.

Mon ikke Muslim World League er ret godt kørende, her er penge til terrorstøtte, eksport af flygtninge, flere moskeer, muslimske skoler, foreninger osv. i det ganske Europa.

Halal er kun toppen af isbjerget, man skal så tillægge enorme summer der sendes ud af landet, enten ved kontooverførsler, via post eller kriminalitet i form af momsvindel oa.

STØT DANMARK – SIG NEJ TIL HALAL NU.

K.B.

One comment

  1. Martin Sommer

    Spis grønsager og svin. Så undgår man halal og på den måde ufrivilligt at støtte noget man ikke har lyst til.