ISLAMOFOBI??

Varebil kørte ind i menneskemængde foran moske i London natten til mandag.

Typisk DR (Danmarks Ramadanradio)
– Terrorangrebene og blodige mord og voldtægter regner ned over Europa og ikke et ord om Kristenofobi, men så snart en muslim kommer til skade, er DR ude med ordene “mange episoder med islamofobi”.

Ordet islamofobi er løgn fra ende til anden for hvis man er islamofob, har man irrationel frygt for islam. Seneste terrorangreb, mord og voldtægter har dog vist, at frygten ingenlunde er irrationel – tværtimod. Hver eneste mord, voldtægt, terrorangreb er begrundet og opfordret til i koranen.

Ordet islamofobi er en konstruktion opfundet af en frontgruppe for det muslimske broderskab tilbage i det tidl. 90’erne, for at kunne styre og ulovliggøre enhver kritik af islam ved brug af ordet islamofobi, som skulle sidestilles med ordet xenofobi som ligeledes er et opfundet ord af multikulturisterne, til at kunne forbyde eller kontrollere andre ytringer end glæden for multikulturen.

DR glemmer for øvrigt at fortælle, at moskeens medlemmer der blev angrebet, er kendt for at støtte al Qaeda.

SIAD jubler ikke over at mennesker er blevet kørt ned udenfor en moske, men vi kan – på samme måde som venstrefløjen der forstår islamiske terrorangreb på fredelige demokratiske brogere i EU – godt forstå, at grupper eller enlige ulve har fået nok og svarer igen i deres fortvivlelse over at regeringerne i EU intet gør for at stoppe terrorangrebene.

SÅDAN LYDER TEKSTEN INDE PÅ DR’S FACEBOOK-SIDE I FORBINDELSE MED ANGREBET: “- I de seneste uger og måneder har muslimer oplevet mange episoder med islamofobi, og dette er den mest voldelige manifestation til dato, lyder det fra organisation.”

4 comments

 1. Michael Unna

  Islamafobi????. Hvis dette begreb skal have nogen berettigelse, så må man vel bare sige, at for mennesker der elsker åndsfrihed, demokratiet- ligeværdighed juridisk for individet, kærlighed, glæde ved livet (etc etc), er ordet “Islamafobi” jo blot et sundhedstegn. En modbydelig undertrykkende terroristisk åndsindsindsnævret fordummende- usekulær diktatorreligion- (alt det kan og er dokumenteret til op over samtlige bjerge) som Islam, er da noget man skal undgå, hvis man altså har lidt livsglæde tilbage.

 2. Kaj Arildsen

  Det siger om ikke alt så det meste, at ordet er opfundet af muslimerne selv. Og i dag bruges det flittigt af deres mange håndlangere, også i Danmark – særlig populært har det været i de senere år på Danmarx Radio.

  Den franske forsker og journalist Caroline Fourest sagde efter terrorangrebet på Charlie Hebdo, at selve ordet islamofobi er en del af problemet: “Ved at bruge ordet islamofobi lægger man låg på enhver kritik af islam under påskud af, at kritikken i virkeligheden er racisme.” Netop.

  Må jeg minde om den store Wilke/JP-måling (2015), som viste, at 77,2 % af muslimerne i Danmark mente, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud.?

  Og må jeg minde om, at tidligere formand for ‘POEM’ (Paraplyorganisationen for Etniske Minoriteter), Bashy Quraishy (“ham med baretten”) har argumenteret for, at ordet islamofobi skulle indskrives direkte i den danske straffelov!

  Hvad jeg mener om ordet islamofobi? At det er en fluesmækker, som muslimer og deres håndlangerkartel mener at kunne bruge til at slå os andre med – nu da racisme er gået totalt af mode.

 3. Michael Unna

  Ja DR er jo flintrende ligeglad med Islams ofre, men så snart en muslim bliver offer- hyler de frem og tilbage- med samme messestemme, som politisk korrekt mantra. Forståeligt og sundt nogle reagere imod Islams modbydelige indflydelse- trist når det er på et terrorgrundlag, men igen Et eller andet sted rager- DhimmiRadio for danskere mig en papand, da har for lang tid siden været ensidig i Deres dækning og orientering om islam (boycot DR).

 4. Martin Sommer

  Hvis vi skal følge deres logik, så er alle ateister racister, da de kritiserer, og ikke tror på en skabende og alt vidende gud eller andre former for guddommelighed. Den, tror jeg ikke, holder i byretten.